Ce înălțime are Vladimir Putin. Imaginea care arată adevărata înălțime a liderului rus a devenit virală. Detaliul pe care l-au observat toți

Cum s-a afișat liderul de la Krmelin la o întâlnire cu studenții ruși
Ce înălțime are Vladimir Putin. Imaginea care arată adevărata înălțime a liderului rus a devenit virală. Detaliul pe care l-au observat toți

Despre complexul pe care îl are Vladimir Putin privind înălțimea lui s-a tot vorbit. Dar se pare că această problemă este cu mult mai serioasă pentru liderul de la Krmelin decât ne-am fi închipuit. O fotografie recentă făcută în cadrul unei întâlniri cu studenții unei universități din Moscova arată dimensiunea complexului pe care îl are președintele rus.

Ce înălțime are Vladimir Putin

Știm cu toții că Vladimir Putin nu este un bărbat înalt. De fapt, înălțime lui este de 1,65 m, însă pentru a părea mai impozant, liderul rus apelează la anumite artificii. Unul dintre ele presupune folosirea unor pantofi speciali, cu toc înalt, care îl înalță pe cu câțiva centimetri.

Vladimir Putin a purtat încălțămintea inclusiv în cadrul unei întâlniri informale cu studenții de la o universitate din Moscova. Liderul de la Krmelin s-a fotografiat cu tinerii, plasându-se în centrul grupului. Deși nici studeții de lângă el nu erau foarte înalți, președintele rus a afișat o postură impunătoare. Stând drept și cu picioarele ușor depărate, Putin a dorit să-și afirme poziția și cu această ocazie absolut colocivală.

Tocmai poziția picioarelor sale a atras atenția. În fotografie se poate observa faptul că Vladimi Putin poartă o pereche de pantofi negri cu tocuri destul de mari, menite să îi asigure câțiva centimetri în plus în înălțime.

Ce înălțime are Vladimir Putin
Ce înălțime are Vladimir Putin

Vladimir Putin, în cătarea puștii? Cine ar fi vrut să-l elimine înainte de Crăciun

Vladimir Putin a ordonat la 24 februarie 2022 invazia Ucrainei. Lderul rus, care numește războiul drept „operațiune militară specială”, a afirmat în repetate rânduri că acest conflict armat este necesar pentru „demilitarizarea” și „denazificarea” Ucrainei.

Războiul nu este nici pe departe încheiat, așa cum spera liderul rus că se va întâmpla în prima lună de la declanșarea lui. Ucraina este ajutată masiv cu tehnică militară de Occident pentru a face față atacurilor neîncetate ale rușilor.

Cu toate acestea, se vorbește tot mai mult de o înlăturare a lui Vladimir Putin de la putere. Iar un astfel de episod s-ar fi petrecut în urmă cu o lună. Potrivit unui articol publicat de către Jonathan Sweet și Mark Toth în ziarul american „The Hill”, a existat un complot pus la cale pentru eliminarea lui Vladimir Putin.

Operațiunea ar fi trebuit să aibă loc pe 24 decembrie 2022, atunci când Putin avea programată o vizită la o fabrică de tancuri din Nizhny Tagil. Străzile erau curățate de zăpadă, iar limuzina sa era deja pregătită, însă Vladimir Putin nu a mai plecat.

Planul ar fi fost pus la cale de Alexei Maslov, un general rus în vârstă de 69 de ani, fost comandant al Forțelor Terestre ale Armatei Rusiei între 2004 și 2008, care a lucrat ca reprezentant de vânzări internaționale la fabrica de armament Uralvagonzavod. Bărbatul a decedat subit de atac de cord chiar de Crăciun.

Citește și: „Când ar putea să se încheie războiul din Ucraina. Data exactă, conform previziunilor făcute de Carmen Harra

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce nu au făcut niciodată Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion
8.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *