Ce note a luat la BAC fiul Ralucăi Bădulescu. Vedeta Kanal D are toate motivele de mândrie

Raluca Bădulescu, mândră de Alex! La ce facultate a intrat
Ce note a luat la BAC fiul Ralucăi Bădulescu. Vedeta Kanal D are toate motivele de mândrie

Fiul Ralucăi Bădulescu a susținut examenul maturității, iar rezultatele au făcut-o pe vedetă să fie mândră. Alex, băiatul Ralucăi, a trecut cu bine peste Bacalaureat și a intrat și la o facultate foarte cunoscută.

Ce note a luat la BAC fiul Ralucăi Bădulescu: “Îl iubim cel mai mult din lumea asta”

Alex este fiul Ralucăi Bădulescu cu primul său soț, Vali Pungă. Deși au divorțat în urmă cu mulți ani, cei doi au păstrat o relație de prietenie și s-au ocupat împreună de creșterea și educarea băiatului lor. Acum, Alex i-a făcut mândri pe ambii părinți, după ce a promovat examenul de Bacalaureat. Vedeta a anunțat și la ce facultate a intrat fiul său.

 „Copilul… îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE (n.r. Academia de Studii Economice din București). E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident”, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Ce materie nu i-a plăcut Ralucăi Bădulescu în perioada liceului

Așa cum probabil tuturor li se întâmplă, și Raluca Bădulescu a avut o perioada liceului o materie care nu i-a plăcut. Vedeta susține că i-a dat mari bătăi de cap.

„Chiar este foarte greu la BAC acum, eu nu știam să rezolv nimic. La matematică mă refer. La mate nu am fost bună niciodată. La română e altceva, știu să fac subiectele oricând, dar la mate, la mine e nenorocire. Trebuie să îmi dai un calculator, iar dacă e vorba de vreo ecuație sau de o integrală sunt pa, la revedere”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au anunțat divorțul în urmă cu o lună

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis să pună punct căsniciei lor după 13 ani. Jurata de la Bravo ai stil a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între ei și ce a dus la divorț. Mai în glumă, mai în serios, Raluca Bădulescu susține că Florin a fost fericit până în momentul în care a cunoscut-o pe ea.

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol”, a spus Raluca Bădulescu”, a spus Raluca Bădulescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
4.9 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *