Ce note au luat vedetele la BAC. Mediile obținute de Adela Popescu, Gabriela Cristea și Andreea Mantea

Vedeta care a uimit pe toată lumea cu media de la examenul de Bcalaureat.
Ce note au luat vedetele la BAC. Mediile obținute de Adela Popescu, Gabriela Cristea și Andreea Mantea

Ce note au luat vedetele la BAC. Absolvenții de liceu au scăpat de emoții și și-au aflat notele de la examenul maturității. Rezultatele de la Bacalaureat 2022 au fost publicate luni pe site-ul Ministerului Educației – evaluare.edu.ro – în format anonimizat. În acest timp, multe celebrități se gândesc cu nostalgie la vremea în care se aflau în febra examenelor și cu siguranță mulți își amintesc cu plăcere de acea perioadă. Mai ales că în rândul vedetelor din showbizul românesc se află și nume care au obținut rezultate remarcabile, deși poate unii nu s-ar fi așteptat.

Ce note au luat vedetele la BAC. Media obținută de Dorian Popa

Unele vedete de la noi au surprins cu notele obținute la Bacalaureat. În ciuda controverselor stârnite de-a lungul timpului în jurul lor, au demonstrat că în perioada liceului au fost elevi silitori.

Bianca Drăgușanu a publicat în urmă cu câțiva ani, pe Facebook, o copie a diplomei de Bacalaureat și, spre mirarea multora, a obținut note foarte mari. Media finală a fost de 8,85.

Dorian Popa este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din showbizul românesc. A devenit cunoscut după ce a jucat în serialul românesc „Pariu cu viața”, iar apoi cariera sa a cunoscut o ascensiune formidabilă, fiind în prezent unul dintre vloggerii cei mai de succes de la noi. Dar până să ajungă celebru și sa facă bani frumoși din muzică și postările online, Dorian Popa a fost un elev silitor. O confirmă rezultatele de la Bac, unde a obținut media generală demnă de un olimpic: 9,83.

Mihai Trăistariu spune despre el că a fost tocilar

Și Mihai Trăistariu, a obținut rezultate de invidiat la examenul maturității. Fostul component al trupei Valahia a recunoscut că i-a făcut plăcere să învețe, iar rezultatele de la Bac nu îl contrazic. Artistul a obținut media 9.88.

Adela Popescu, prezentatoare Pro TV
Adela Popescu, prezentatoare Pro TV

Adela Popescu se numără și ea printre vedetele care se pot lăuda cu nota finală de la Bac. Prezentatoarea de la Pro TV a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar la examenul maturității a avut media finală 9,28.

Gabriela Cristea a obținut și ea o notă bună la Bacalaureat. Prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile iubirii a obținut o medie genereală de 8,85.

Cât a luat Dan Negru la Bac

Andrea Mantea a susținut examenul de Bacalaureat în București, în anul 2005, iar media finală pe care ar fi obținut-o vedeta a fost 7.40.

Dan Negru a recunoscut că a fost cel mai slab din clasă, precizând că cei care i-au fost colegi erau, oarecum, tocilari. Totuși, în ciuda declarațiilor sale, simpaticul prezentator de la Kanal D a demonstrat că și lui i-a plăcut să învețe. Negru a absolvit unul dintre liceele de top din Timișoara, iar la Bacalaureat a obținut media generală de 9,20.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
6.6 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *