Ce pensie are Mitică Popescu, la 85 de ani: „Am muncit o viață”. Cum se descurcă actorul după valul de scumpiri EXCLUSIV

Cum se gospodărește singur, de 24 de ani, de când este văduv
Ce pensie are Mitică Popescu, la 85 de ani: Am muncit o viață. Cum se descurcă actorul după valul de scumpiri EXCLUSIV

După scumpirile masive, inclusiv la alimente, Mitică Popescu (85 de ani), gazda emisiunii ”D ale lui Mitică” (TVR 2), îi compătimește pe românii care trebuie să trăiască, de pe o zi pe alta, din pensiile rușinos de mici: ”E vai de lume!”, ne-a declarat maestrul scenei românești, în exclusivitate pentru Ego.ro.

După decesul soției sale, actrița Leopoldina Bălănuță, actorul nu s-a mai recăsătorit și se gospodărește singur, de mai bine de 24 de ani. În plus, îi e dor de un nou rol, privind cu jind spre serialul ”Clanul”, de la PRO TV.

”Sunt mulți români cu pensii foarte mici, care chiar nu mai au ce pune pe masă”

Mitică Popescu, gazda emisiunii ”D ale lui Mitică” (TVR 2), ne-a vorbit despre situația actuală din țară, după scumpirile alarmante:

”Eu nu am o pensie mică, nu mai spun cât am pensia, căci nu-mi place să vorbesc despre astfel de lucruri. Pot spune însă că mă descurc, căci am muncit o viață, am și emisiunea de la TVR 2 și pensia și drepturile de autor. Sunt însă mulți români cu pensii mici, care chiar nu mai au ce pune pe masă, e vai de lume! Ei trebuie ajutați, căci s-au scumpit toate foarte mult. Eu nu am acum probleme cu banii”, ne-a declarat Mitică Popescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ce pensie are, de fapt, Mitică Popescu

Marele actor nu a dorit să mai reamintească ce pensie are, din respect față de colegii lui pensionari, care se descurcă foarte greu, din punct de vedere financiar, însă anul trecut a vorbit despre veniturile sale, în exclusivitate pentru Playtech.ro:

”După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât, 1.300 de lei, cum se zvonește. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist. Nu am ajuns la sapă de lemn. Nu am cum, pentru că am muncit toată viața, nu am cum să primesc o pensie atât de mică”.

Ce pensie are Mitică Popescu, la 85 de ani
După decesul soției sale, actrița Leopoldina Bălănuță, actorul nu s-a mai recăsătorit

Își face singur cumpărăturile, în piață: ”Nu sunt un gurmand, mănânc că trebuie să mănânc”

Mitică Popescu se gospodărește singur, fiind adesea văzut prin piață, la cumpărături, alegând legumele de pe tarabă:

”Fac piața, mă duc singur la magazine, mai mă duc și prin mall, ca orice cetățean, mănânc ce găsesc. Nu sunt un gurmand, mănânc că trebuie să mănânc. Când am poftă de o ciorbă mai mă duc și la restaurant, căci nu știu să gătesc”, ne-a mai declarat Mitică Popescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ce spune despre serialul ”Clanul ”(PRO TV): ”Nu m-a căutat nimeni, ei fac distribuția, cum știu ei”

Mitică Popescu este actorul cu zeci de apariții în filme și în piese de teatru. A făcut roluri memorabile în producții importante, precum ”De ce trag clopotele, Mitică?”, ”Cel mai iubit dintre pământeni”, dar și în serialul de televiziune ”Lumini și umbre”. Întrebat de reporterii Ego.ro dacă și-ar fi dorit un rol în serialul ”Clanul”, difuzat în prezent de PRO TV, și dacă îi este dor de o revenire pe platourile de filmare, maestrul ne-a declarat cu o mare doză de nostalgie:

”Nu m-au căutat, ei fac distribuția, cum știu ei. Nu știu dacă aș reveni. Depinde de rol”, ne-a mai declarat Mitică Popescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 94 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *