Ce rochie a purtat Carmen Iohannis la dineul regelui Spaniei. Apariție inedită

Klaus și Carmen Iohannis au fost prezenți la dineul organizat de regele Felipe și regina Letizia
Ce rochie a purtat Carmen Iohannis la dineul regelui Spaniei. Apariție inedită

Președintele Klaus Iohannis  și soția sa, Carmen, se află, zilele acestea, la Madrid. Acolo are loc Summitul NATO, iar liderii celor 30 de state membre se reunesc pentru discuții. Acolo au fost invitați și la dineul oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, la dineul regelui Spaniei

Dineul organizat de regele Felipe și regina Letizia a avut loc marți, pe 28 iunie. Klaus și Carmen Iohannis au fost prezenți, iar Prima Doamnă a României a atras privirile tuturor cu rochia sa. Aceasta s-a făcut ușor remarcată în mulțime.

Carmen Iohannis a optat pentru o rochie roz aprins, de lungime medie. Sandalele au fost de culoare nude, la fel ca și clutch-ul. A accesorizat totul cu câteva bijuterii aurii. Părul Primei Doamne a fost prins în coc, iar machiajul a fost unul natural, destul de discret.

„La dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia cu prilejul Summitului NATO care începe mâine la Madrid”, a scris președintele Klaus Iohannis pe rețelele de socializare.

 

Carmen Iohannis
Carmen Iohannis
Carmen Iohannis la dineul oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei
Carmen Iohannis la dineul oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei

Cine a mai fost prezent la dineul organizat de regele Felipe și regina Letizia

La dineul de la Palatul Regal au participat și Joe și Jill Biden, președintele și Prima Doamnă a SUA, dar și Emmanuel Macron și Brigitte, președintele și Prima Doamnă a Franței.

Unde ajung toate rochiile purtate de Carmen Iohannis la evenimentele oficiale

Andreea Tincu, creatoarea de modă care se ocupă de rochiile lui Carmen Iohannis, a dezvăluit că absolut toate se întorc la ea, apoi vândute sau purtate de alte persoane la diferite evenimente. Mulți oameni credeau că aceasta le cumpără și le păstrează, dar lucrurile stau diferit.

„Am citit scenarii despre cât costă ţinutele Primei Doamne, aş vrea să vă reamintesc că absolut toate ţinutele sunt returnate designerului, ulterior fiind vândute prin site-ul meu sau păstrate, deoarece le folosim şi la alte şedinţe foto importante”, a scris designerul Andreea Tincu.

5.8 57 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.