Ce s-a ales de George Buhnici după scandalul care a șocat România. Detaliul care a ieșit la iveală abia acum

Ce s-a ales de George Buhnici după scandalul care a șocat România. Detaliul care a ieșit la iveală abia acum

Jurnalistul George Buhnici a acceptat invitația lui Mihai Morar și a oferit, în podcastul Fain & Simplu, primul său interviu după declanșarea scandalului care a monopolizat opinia publică din România în 2022.

George Buhnici a rupt tăcerea după scandalul care a șocat România

Pasionat de tehnologie, George Buhnici a șocat pe toată lumea în urma unui scandal care a ținut capul de afiș în media românească. Iată că, la prima sa ieșire oficială după mai bine de un an de la acel moment, jurnalistul a dat cărțile pe față.

„A fost greșeala mea. Acela a fost momentul meu de prostie pură”, a declarat George Buhnici în interviul cu Mihai Morar.

Potrivit vedetei, în urma declarațiilor sale și a valului de critici pe care l-a primit, a ajuns să nu mai știe în ce direcție să o apuce. Privind în urmă, Buhnici susține că nu a știut cum să gestioneze toată avalanșa de ură, cu toată experiența sa profesională, tocmai de aceea a și ”dispărut” o perioadă, ascunzându-se între patru pereți.

„Prima lună n-am ieșit din casă, am ieșit foarte puțin. D-aia am și răspuns atunci greu. Eu efectiv nu mai puteam să mă uit la televizor, nu mai știam ce să fac. Cu toată experiența, nu am știut ce să fac. A pornit așa, ca o avalanșă, toate lucrurile veneau din toate părțile și eu nu știam ce să fac într-un astfel de moment. Am început să-mi creez justificări, să mă gândesc, să investighez, să mă uit, cred că în mintea mea era un cocktail de habar n-am ce”, a mai mărturisit acesta.

„Mi-am ales greșit niște cuvinte”

Cu această ocazie, George Buhnici a vorbit sincer despre declarația care i-a marcat nu doar cariera, ci și viața de familie: „Eu credeam că am situația sub control, pentru mine lucrurile păreau clare, într-un anumit fel. În mintea mea era această prăpastie: „Băi, oamenii ăștia știu cine sunt. Ok, mi-am ales greșit niște cuvinte, dar ați înțeles ce am vrut să zic”, știi? Și am devenit defensiv într-un moment în care nu trebuia să devin defensiv. Trebuia să-mi pun cum mi-a zis cineva, dar mi-a zis mai târziu: „George, câtă cenușă ai, toată”. „Băi, dar eu altceva am vrut să zic”. Zice: „Nu contează ce crezi tu că ai vrut să spui, contează ce a ieșit, încetează să te mai justifici, că nu interesează pe nimeni”. Mi-a luat foarte multă vreme să înțeleg că nu are rost să mă agăț de ce am vrut eu să spun, pentru că degeaba ești bine intenționat, dacă de pe urma acțiunilor tale se creează ceva rău.

Amintim că George Buhnici a stârnit un val de reacţii negative pe reţelele sociale, după ce a acordat un interviu la festivalul Neversea 2022. La acea vreme, le-a criticat pe fetele care au celulită și vergeturi, sfătuindu-le să facă mișcare și să aibă mai multă grijă de ele.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Dacă vrei să vii la mare, mi-arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare. Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a declarat el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
3.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *