Ce s-a întâmplat cu copiii adoptați la distanță de Andreea Marin: „În China am fost, acolo l-am întâlnit pe băiețel”. Mărturisiri surprinzătoare

Andreea Marin: „Era cu adevărat o șansă”

Scris de: Daoud Andra

01 Apr. 2023

Ce s-a întâmplat cu copiii adoptați la distanță de Andreea Marin: „În China am fost, acolo l-am întâlnit pe băiețel”. Mărturisiri surprinzătoare

Andreea Marin se numără printre vedetele care au adoptat copii la distanță. Timp de mai mulți ani, fosta prezentatoare a „Surprizelor” s-a ocupat de educația unui copil din China și a unuia din Kenya, donând bani în acest scop. Recent, vedeta a mărturisit de ce nu mai ține legătura cu copiii adoptați la distanță și cum funcționează acest sistem.

Andreea Marin a vorbit despre copiii adoptați la distanță

Andreea Marin se implică de mulți ani în acte caritabile, iar în urmă cu ceva timp, a adoptat doi copii la distanță. Acest proces presupune ca „părintele” adoptiv să se ocupe doar din punct de vedere financiar de creșterea copiilor, nu să se implice în viața lor. Vedeta a ajutat cu bani un băiețel din China și o fetiță din Kenya, care între timp au crescut și au devenit adulți.

Citește și: Moment de cumpănă pentru Andreea Marin. De ce boală gravă a fost suspectă: „Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin”

Celebra prezentatoare TV a explicat recent, în emisiunea online „Fresh by Unica” ce presupune acest proces de adopție la distanță și care sunt regulile pentru cei care adoptă. Fundația poate facilita întâlnirea cu copiii de a căror educație te ocupi, iar Andreea Marin chiar a mers, la un moment dat, în China, unde l-a întâlnit pe băiețel.

„Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru. Te lăsa să îi ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți de legătura cu acest copil.”, a povestit fosta zână a surprizelor.

Citește și: Andreea Marin, mesaj tulburător. „De o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor”. Imagini rare cu vedeta și tatăl ei

Ce s-a întâmplat cu copiii adoptați la distanță de Andreea Marin 1
Andreea Marin este ambasador UNICEF în România

„Cine știe ce s-ar fi întâmplat cu ei”

Andreea Marin a mai spus că sistemul acesta este foarte bine pus la punct și că banii nu ajung direct la copii sau la familiile acestora, ci la fundația care se ocupă de tot. Practic, banii proveniți de la cei care adoptă la distanță sunt folosiți pentru a moderniza comunități întregi, nu doar pentru educația și bunăstarea unui singur copil. Astfel se asigură că au acces la educație și condiții bune de trai cât mai mulți copii și că nu se creează inegalități.

Citește și: Andreea Marin, imagine rară de la 19 ani. Cum arăta vedeta când a participat la Miss România. Apariție de senzație

„Așa era sistemul gândit și e foarte bine că era așa. Pentru că dacă tu l-ai fi ajutat numai pe acel copil s-ar fi creat inegalități. (…) Cine știe ce s-ar fi întâmplat dacă ei primeau direct banii în mână de la tine, de la X, de la Y?! Nu se alegea mare lucru, pe când acea fundație, spre care noi direcționam acești bani, făcea un plan de dezvoltare și, cu ajutoare din toată lumea, planul de dezvoltare pentru întreaga comunitate era cu adevărat o șansă.”, a mai explicat Andreea Marin, potrivit Unica.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *