Ce s-ar întâmpla dacă prințul William și Kate Middleton ar divorța. Un fost angajat al Casei Regale face mărturisiri incredibile

Fostul majordom al Dianei explică ce ar însemna divorțul viitorului rege

Scris de: Daoud Andra

20 Mar. 2023

Ce s-ar întâmpla dacă prințul William și Kate Middleton ar divorța. Un fost angajat al Casei Regale face mărturisiri incredibile

Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți de aproape 12 ani și par să formeze un cuplu indestructibil. Cu toate acestea, există și voci care vorbesc despre infidelitate sau chiar posibilitatea unei separări. Un divorț al viitorului rege al Marii Britanii ar fi o lovitură uriașă pentru monarhie, spune un fost angajat al Casei Regale.

Ce s-ar întâmpla dacă William și Kate ar divorța. „Familia Regală s-ar prăbuși”

De când a intrat în familia regală, Kate Middleton se bucură de o popularitate ieșită din comun. Mulți o compară cu prințesa Diana, care a cucerit, la rândul ei, rapid inimile supușilor. Admiratorii lui Kate spun că aceasta are aer de viitoare regină și că le aduce aminte tot mai mult de Diana, însă speră să nu aibă soarta ei. Diana a divorțat de Charles în anul 1996 și de atunci viața ei s-a schimbat complet.

Citește și: Ce se întâmplă între prințul William și Kate Middleton, după ce s-a aflat de amanta lui. Adevărul nebănuit despre relația lor

Fostul majordom al celei supranumite „prințesa inimilor” este de părere că dacă istoria s-ar repeta la Buckingham, Casa Regală s-ar duce de râpă. Paul Barrell, care a lucrat pentru prințesa Diana vreme de peste 10 ani, a dat un interviu pentru presa din regat, în care a explicat ce ar însemna divorțul lui Kate de William.

„Kate se află într-o poziție incredibilă pentru că totul depinde de ea. Viitorul depinde de Kate și aceasta este o responsabilitate enormă, pentru că dacă ar decide că nu mai vrea să facă parte din căsnicia ei, atunci cred că Familia Regală s-ar prăbuși. Totul este susținut de Kate, viitorul este susținut de Catherine Middleton și asta este incredibil.

Citește și: Femeia cu care prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton, când era însărcinată. Unul dintre cele mai păzite secrete de la Casa Regală a ieșit la iveală

În vremea mea, viitorul părea să fie fixat pe Diana Spencer, viitoarea noastră regină. Acum ne uităm la o altă prințesă de Wales care are același rol pe care l-a avut Diana, căsătorită cu un prinț de Wales și viitorul monarhiei depinde de ea. Nu este o poziție de invidiat în care să fii.”, a explicat Barrell, citat de publicația Mirror.

Femeia cu care prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton
Prințul William și Kate Middleton

Femeia cu care William ar fi înșelat-o pe Kate

Un scandal legat de infidelitate a ieșit la iveală de curând, la Londra. Prințul William este acuzat că ar fi înșelat-o pe Kate Middleton în urmă cu 4 ani, în perioada în care aceasta era însărcinată cu mezinul familiei, prințul Louis. Presa internațională a scris că, în 2019, William ar fi avut o aventură cu o tânără apropiată familiei regale.

Citește și: Relația secretă dintre printul William și o tânără moștenitoare. “Kate a fost foarte afectată”. Cine e femeie care a intervenit între ei

Presupusa amantă se numește Rose Hanbury, este model și are și titlu de marchiză. Aceasta este căsătorită cu regizorul David Rocksavage și locuiesc la Norfolk, destul de aproape de locuința de la țară a lui William și Kate. Tabloidele britanice scriau, în urmă cu câțiva ani, că prințesa de Wales a aflat de presupusa legătură a soțului ei cu marchiza și l-ar fi forțat pe William să o excludă pe aceasta din cercul de prieteni.

În ciuda acestor zvonuri, Kate și William par mai fericiți ca niciodată, iar scandalul legat de infidelitate nu pare să le fi clătinat mariajul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Șerban Pavlu din Clanul, despre secretul succesului în actorie
7.1 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *