Ce să nu pui niciodată la intrarea în casă. Atrage ghinionul

Regulile Feng Shui pentru a atrage energia pozitivă
Ce să nu pui niciodată la intrarea în casă. Atrage ghinionul

Vrei să nu atragi ghinionul în casa ta? Ține cont de sfaturile specialiștilor în Feng Shui și nu pune niciodată asta la intrare în casă! Se spune că ține banii la distanță și atrage invidia.

Ce să nu pui niciodată la intrarea în casă

Există câteva linii directoare Feng Shui pe care e bine să le ai în vedere. Fie că îți dorești să stimulezi energia bună din spațiul tău sau doar să găsești cele mai practice soluții, ia în considerare aceste sfaturi.

Așadar, niciodată nu pune o oglindă rotundă la intrarea în casă sau în sufragerie. Potrivit Feng Shui, oglinzile rotunde țin banii la distanță și atrag invidia dacă sunt așezate într-un loc nepotrivit.

Nu e bine să așezi o oglindă rotundă la intrarea în casă
Nu e bine să așezi o oglindă rotundă la intrarea în casă

Nu pune o oglindă rotundă în dormitor

Se spune că dacă vei așeza o oglindă rotundă în dormitor aceasta va absoarbe energia ta în timp ce te odihnești. Din punct de vedere energetic, dacă vrei neapărat o oglindă în cameră, e bine să pui una pătrată. Evită obiectele de formă circulară dacă vrei ca banii și norocul tău să nu se piardă, potrivit playtech.ro.

Nu așeza o oglindă atârnată în bucătărie

Potrivit Feng Shui, oglinzile nu trebuie așezate în bucătărie. Cel mai neindicat este să fie cu fața la aragaz. Și, mai mult decât atât, cine își dorește să aibă mereu o oglindă aburită și afumată? Ar trebui curățată tot timpul.

Ce semnifică oglinzile rotunde

Conform Feng Shui, oglinzile rotunde simbolizează ciclul vieții și reflectă imaginația și conștiința. Este bine să fie așezate într-un loc energetic deoarece echilibrează vibrațiile din mediul înconjurător. În caz contrar oglinzile rotunde ar putea absorbi forța persoanelor care se află în încăperea respectivă.

Unde este bine să așezi o oglindă rotundă

Se recomandă ca oglinda rotundă să fie așezată în camera de zi, orientată spre ferestre. Astfel orice energie pe care o absoarbe să fie ricoșată către exteriorul casei.

Chiar și așa, fiecare își poate plasa oglinzile în casă acolo unde știe că are nevoie de ele și unde li se pare că ar fi cel mai bine. Folosindu-te și de aceste sfaturi vei putea ajuta armonia din casa ta.

Ce obiecte nu e bine să ții în casă potrivit regulilor Feng Shui

Pentru a păstra o energie pozitivă în jurul tău, este bine să nu ai aproape obiecte care absorb energia. Adică, dacă ai o poză a unui loc în care s-a produs o situație neplăcută sau mediul înconjurător a fost rău din punct de vedere energetic, oriunde ai pune acea imagine, locul va fi încărcat cu acele vibrații.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.1 224 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *