Ce spune Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat la America Express: „Dacă îmi dai penalizare mică, eu fac ce mă taie capul”. Părerea ei despre câștigătorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea VIDEO EXCLUSIV

Andreea Bălan: ”În finală am fost cei mai buni”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut furori la America Express, unde au demonstrat că sunt ambițioase și extrem de puternice, ajungând până în finală. Totuși, premiul cel mare a fost câștigat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre acest aspect, dar și despre show-ul urmărit de foarte mulți români.

Andreea Bălan: “Nu am limite și frică”

La un moment dat, Andreea Bălan a sărit într-o apă murdară în timpul unei probe, fără să se întrebe dacă i se poate întâmpla ceva. Vedeta, prezentă la lansarea primului concept store al unui brand de machiaj extrem de cunoscut, ne-a mărturisit că nu are limite și frică, ajungând mereu unde și-a dorit, de-a lungul timpului:

“Nu am trișat. Dacă nu îmi zici de la început, eu fac ce mă taie capul. Am sărit prima oară și după mi s-a zis: “N-ai voie!”. N-am voie că ce? Că nu mai merg acasă? Care este penalizarea? Că dacă îmi dai penalizare mică, eu fac ce mă taie capul. (râde) Din păcate, nu am limite și frică. Din păcate. Așa am răzbit în viață și în competiții, la “Dansez pentru tine”, și în Mexic la Bailando por un Sueño, eu nu am avut frică. De asta și fac acrobații pe scenă cu Petrișor, tocmai pentru că nu am frică, din păcate.”

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan și George Burcea sunt în proces, la un an de când s-a finalizat divorțul. Ce îi cere artista fostului soț

“Este foarte greu ca două femei să câștige această competiție”

De asemenea, superba artistă ne-a mărturisit că nu are regrete pentru că nu a câștigat finala America Express ,alături de prietena ei, Andreea Antonescu. Cântăreața consideră că Nelu Cortea și Cătălin Bordea meritau să primească premiul cel mare:

“Nu. În finală am fost cei mai buni dintre toate perechile și au câștigat cei mai buni. Au alergat mai repede, mai ales la ultima probă. Dacă era să alergăm mai repede, câștigam noi. Au câștigat ei pe merit. Nu, absolut niciun regret. Sunt fericită că am ajuns în finală, am bătut 2 femei 7 echipe, despre ce vorbim.

Dar este foarte greu ca două femei să câștige această competiție pentru că, la un moment dat, sunt niște probe fizice pe care doar bărbații le pot face. Când au câștigat în primul sezon cele două fete, erau mai puține ediții și nu cred că a fost atât de greu, în finală, mai ales. Cu cât trec anii, probele devin din ce în ce mai grele. Au fost 10 etape acum, a fost mai mult.”

Citește și: Andreea Bălan, despre motivul pentru care a fost înșelată: „Eu nu mai eram acolo și el a căutat în altă parte”

Andreea Bălan, despre finala America Express
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns până în finală la America Express

A fost recunoscută în aeroport

În trecut, Andreea Bălan și Petrișor Ruge au câștigat medalia de argint pentru România la Campionatul Internațional de Dans, care a avut loc în Mexic. Astfel, vedeta ne-a mărturisit că imediat cum a aterizat, o persoană a venit să o vadă:

“O singură dată, în aeroport, când am aterizat, cineva a venit special să mă vadă. Auzise că vin. Da, doar atât. În rest, Ovidiu mi-a spus că a avut o cursă pentru “Ultima șansă” și a dat un tricou cu noi, la un moment dat. Șoferul respectiv își aducea aminte de “Bailando por un Sueño”.”

Citește și: În ce relație a rămas Andreea Antonescu, după despărțire, cu tatăl mezinei sale: “Am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile” VIDEO EXCLUSIV

Ce pregătesc Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Andreea Antonescu și Andreea Bălan lansează piese separat, însă le promit fanilor și numeroase concerte cu trupa Andre:

“Cu trupa Andre avem concerte programate deja, dar separat, fiecare își scoate propriile piese. Oamenii vor să asculte piesele noastre vechi și vor să le cântăm așa, pe nostalgie. Dar, în rest, mie îmi place să mă ocup de cariera mea. Am lansat o piesă nouă, “Dor de casă”, care are legătură cu America Express. Este o piesă foarte frumoasă, de suflet.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *