Ce studii are Andreea Antonescu: “Aceasta este facultatea pe care am terminat-o”. Nu a apucat să practice meseria până acum

Drama tărită de cântăreață înaintea examenului de Bacalaureat
Ce studii are Andreea Antonescu: “Aceasta este facultatea pe care am terminat-o”. Nu a apucat să practice meseria până acum

Putem spune fără să greșim că trupa Andre este una dintre pietrele de temelie ale muzicii anilor 2000. Melodiile formației sunt și în ziua de astăzi adesea ascultate și fredonate cu entuziasm la diverse petreceri. Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt fără îndoială cunoscute de o țară întreagă. Însă puțini sunt cei care știu ce studii are Andreea Antonescu, de fapt. Vei rămâne uimit!

Ce studii are Andreea Antonescu

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au uimit pe toată lumea cu determinarea și ambiția lor în cadrul competiției America Express. Cele două artiste sunt o adevărată surpriză pentru mulți telespectatori, mai ales că au reușit să ajungă până în ultima etapă a show-ului. Cântărețele s-au calificat în marea finală, unde se vor duela pentru premiul de 30.000 de euro cu echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Drama trăită de Andreea Antonescu: tatăl său s-a stins din viață chiar înainte ca ea să susțină examenul de Bacalaureat

Povestea Andreei Antonescu, precum și cea a colegei sale de altfel, este una de succes. Însă în spatele ei se ascunde o adevărată dramă. Bărbatul care a călăuzit timp de mulți ani pașii trupei Andre, tatăl Andreei Antonescu, a murit în urma unui stop cardiac, în 2001, pe când vedeta avea doar 18 ani. Tatăl vedetei, Gheorghe Antonescu, a fost impresarul formației Andre, dar și al multor alte trupe românești.

Nefericitul eveniment s-a petrecut chiar înainte cu câteva ore ca Andreea Antonescu să susțină proba la matematică a examenului de Bacalaureat.

„În dimineața zilei de 2 iulie, pe la ora 05.00 mi-a sunat telefonul. Era mama, plângea… Mi-a spus: ”Andreea, a murit tati”.

Prima oară nu am înțeles. Mama a repetat și, din acel moment, nu îmi aduc aminte prea multe.  Urlam, țipam, nu știu ce am făcut.

Nu am zis niciodată nimic, nu am povestit nimănui cu lux de amănunte ce s-a întâmplat atunci. Îți dai seama, aveam examenul la mate, la Bac, peste doar trei ore, iar eu aflasem că tata a murit. Tata, cel pentru care contau examenele de la mate și engleză. Nu pot să spun ce simțeam eu atunci, ce aveam în suflet.”, spunea vedeta, la vremea respectivă.

Rezultatele obținute la Bac l-ar fi făcut mândru pe tatăl ei

Andreea Antonescu nu a clacat însă. A strâns din dinți, și-a îghițit lacrimile și a susținut a doua probă a examenului maturității. A obținut un rezultat care cu siguranță l-ar fi făcut mândru pe tatăl ei. A luat nota 10 la Matematică și la Engleză și a absolvit Bacalaureatul cu media 9,42.

La înmormântarea tatălui ei însă, din cauza încărcăturii emoționale extrem de mari, Andreea Antonescu a leșinat de câteva ori.

„Aceasta este facultatea pe care am terminat-o

Vedeta a reușit să treacă peste durerea provocată de pierderea tatălui ei și și-a continuat drumul profesional. Chiar dacă formația Andre s-a despărțit în 2001, nu a renunțat la muzică și a ales să își continue și studiile. Nu în domeniul muzical însă. Andreea Antonescu a decis să urmeze cursurile Facultății de Psihologie.

„Aceasta este facultatea pe care am terminat-o. Odată descoperită psihologia, am început să citesc foarte mult. Îmi place extraordinar de mult să citesc, dar cărți de auto-educare pentru că acestea consider că m-au ajutat cel mai mult de-a lungul timpului”, a povestit Andreea Antonescu.

Cu toate acestea, vedeta nu a apucat să profeseze în acest domeniu până acum.

„Am facut practica pe prietenii mei. De fiecare data cand au o problema, ma suna sa ii ajut. Vorbesc cu ei, ne consultam, le dau sfaturi si reusesc sa-i scot din depresie”, povestea Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu (40 de ani) s-a născut pe 8 septembrie 1982 în Galați și provine dintr-o familie în care mama ei a fost învățătoare, iar tatăl inginer. La 12 ani a lansat primul album numit „Din vina ta”. Și-a petrecut copilăria și adolescența pe scenă, unde a cunoscut succesul și faima alături de Andreea Bălan și trupa Andre.

Cele două artiste s-au despărțit însă în 2001, dar au decis să reunească trupa fenomen după 17 ani, lansând totodată un single de revenire. Piesa se numește „Rest la inimă” și a fost lansată pe 9 iulie 2019.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
9 65 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *