Ce ținută a purtat Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite. Apariție inedită

Detaliul neașteptat pe care oamenii l-au văzut în fotografie
Ce ținută a purtat Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite. Apariție inedită

Carmen și Klaus Iohannis s-au întâlnit cu Jill și Joe Biden cu prilejul recepției oferite la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Carmen și Klaus Iohannis, întâlnire cu Jill și Joe Biden

Carmen și Klaus Iohannis s-au fotografiat cu șeful statului american și soția lui la recepția ținută în New York în onoarea șefilor de delegație prezenți la Adunarea Generală ONU. Vineri, Klaus Iohannis se va întâlni cu antreprenori români de succes din Silicon Valley.

“Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite”, a scris Klaus Iohannis pe rețelele de socializare.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Joe Biden și Prima Doamnă a Statelor Unite

Carmen Iohannis a ales o rochie albă, fără mâneci, cu decolteu rotund și model în partea din față. Prima Doamnă a României a optat pentru un lănțișor discret și o pereche de cercei destul de mici. De asemenea, coafura a fost una lejeră, cu părul prins ușor la spate.

Toți cei patru, Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, Joe Biden și Jill biden au pozat cu zâmbetul pe buze. Ceea ce a fost remarcat rapid a fost felul în care Primele doamne se țin cu mâinile una pe cealaltă.

Zilele trecute, Președintele României și Prima Doamnă au participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Duminică și luni, Carmen și Klaus Iohannis au participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, la Londra. Și acolo Prima doamnă a României a optat pentru rochii create de designerul Andreea Tincu. În ziua înmormântării reginei, Carmen a purtat un accesoriu cu care nu a mai fost văzută până acum.

Carmen Iohannis a ales o ținută elegantă: o rochie lungă până peste genunchi, pantofi negri, dar și un accesoriu cu care nu a mai fost văzută niciodată: pălăria cu voaletă.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la Dineul de la Buckingham. Gest neașteptat

Designerul Andreea Tincu a publicat o fotografie cu Carmen și Klaus Iohannis de la Dineul de la Buckingham, acolo unde Prima Doamnă a României a purtat tot o rochie neagră. Ceea ce i-a făcut pe internauți să o critice a fost faptul că a pozat cu zâmbetul pe buze, deși se afla la funeraliile reginei Elisabeta a II-a.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *