Ce ținută a purtat Corina Caciuc la botezul fiului ei, Liam. Reghe a postat, mândru, primele imagini. FOTO

Corina Caciuc a atras privirile tuturor

Petrecere de zile mari în cinstea lui Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Iubita celebrului antrenor a atras toată privirile cu cele două ținute pe care le-a avut, atât la biserică, cât și la restaurant.

Ce ținută a purtat Corina Caciuc la botezul fiului ei, Liam

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a întors toate privirile la botezul lui Liam. Bruneta a optat pentru două ținute speciale la biserică și la restaurant. Cu ajutorul ținutelor tânăra a arătat că a revenit la silueta inițială, după doar patru luni de când a născut. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de către Laurențiu Reghecampf. 

La biserică, Corina Caciuc a purtat un costum format din vestă, sacou și pantaloni, toate de aceeași culoare. Părul a fost strâns într-un coc simplu la spate. A optat pentru o pereche de cercei nu foarte mari și o brățară discretă. Machiajul a fost unul cât mai natural.

Botez Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc
Botez Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

La restaurant Corina a schimbat costumul cu o rochie foarte elegantă. Cu umeri goi, decolteu și crăpătură pe picior, iubita lui Laurențiu Reghecampf a atras toate privirile. Tânăra în vârstă de 30 de ani a dansat și s-a distrat toată noaptea alături de Laurențiu Reghecampf și invitații de la petrecerea de botez a lui Liam.

Botez Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc
Botez Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc

Și Laurențiu Reghecampf a atras atenția. A purtat un accesoriu de 100 000 de euro

Laurențiu Reghecampf s-a ridicat și el la același nivel în ceea ce privește ținuta și accesoriile. Dacă la biserică a purtat un costum gri, seara, la petrecere, a trecut la un costum negru, asortându-se cu iubita lui, Corina. Ceea ce a atras atenția a fost ceasul de la mâna lui, în valoare de 100 000 de euro, fiind un ceas în ediție limitată. Doar 100 de astfel de ceasuri sunt în întreaga lume.

Corina Caciuc a devenit mamă pentru prima oară pe 19 mai 2022

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a devenit mamă pentru prima oară pe data de 19 mai 2022. Atunci l-a adus pe lume pe Liam. La câteva zile Laurențiu Reghecampf a explicat dacă există vreo legătură între numele copiilor săi, dat fiind faptul că toate încep cu litera L.

”Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a zis Laurențiu Reghecampf despre copiii lui, Luca, Laurențiu Jr și Liam.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
5.8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *