Ce ultimatum ar fi primit Prințul Harry din partea lui Meghan Markle. “S-a speriat” când a auzit asta

Prințul a luat imediat atitudine
Ce ultimatum ar fi primit Prințul Harry din partea lui Meghan Markle. “S-a speriat” când a auzit asta

Ce ultimatum ar fi primit Prințul Harry. Meghan Markle a avut o discuție extrem de serioasă cu soțul ei în care i-a transmis că va pune capăt relației lor dacă el nu va confirma public că formează un cuplu, potrivit Times of London.

Ce ultimatum ar fi primit Prințul Harry din partea lui Meghan Markle

În viitoarea carte scrisă de jurnalistul Valentine Low, „Curtezani: Puterea ascunsă din spatele coroanei”, două surse anonime i-au spus autorului că Meghan i-a dat un ultimatum lui Harry în ceea ce privește relația lor, făcându-l pe acesta să intre în panică, potrivit Insider.

„Ea îi spunea: ‘Dacă nu dai o declarație prin care să confirmi că sunt iubita ta, mă voi despărți de tine'”, a declarat o sursă pentru Low.

O altă sursă i-a transmis autorului că Harry „se speria, spunând: ‘O să mă părăsească’”.

Potrivit cărții, Harry l-a contactat pe secretarul său de comunicare de la acea vreme, al Prințului William și al soției acestuia, Kate Middleton. Harry i-ar fi spus secretarului să facă publică o declarație prin care să confirme relația cu Meghan și să condamne tratamentul rasist pe care aceasta îl primea din partea tabloidelor britanice.

Meghan le-a spus angajaților lui Harry că știa „cum funcționează palatul” și că „nu vă pasă de iubită”, conform cărții.

„Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând”

„Personalul lui Harry știa că Meghan era diferită de alte prietene regale. Ea avea propriile opinii pe care le împărtășea cu oamenii. În primăvara anului 2017, cu mai mult de șase luni înainte ca Meghan și Harry să se logodească, ea i-a spus unuia dintre consilierii actualului ei soț: „Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând””, scrie într-un fragment din carte.

De asemenea, Low a relatat în martie 2021 că ducesa de Sussex a intimidat doi membri seniori ai personalului Palatului Buckingham pe vremea când lucra în cadrul familiei regale. The Times a făcut referire la un e-mail pe care secretarul lui Harry i l-a trimis fostului secretar particular al lui William, în care acesta și-ar fi exprimat îngrijorarea că „nu se va face nimic”.

Raportul a fost publicat cu doar câteva zile înainte de difuzarea interviului bombă al lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey.

Potrivit biografiei regale „Finding Freedom”, unii dintre foștii membri ai personalului lui Meghan și-au retras afirmațiile potrivit cărora ducesa i-a intimidat, a relatat Mikhaila Friel de la Insider în septembrie 2021.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
6.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *