Celebrul bucătar iubit de români care trăiește o adevărată dramă. Și-a pierdut doi copii: “Este greu”

Este celebru, rețetele lui se vând ca pâinea caldă în toată lumea, însă, în spatele succesului se ascunde o dramă uriașă. Puțini sunt cei care știu că faimosul bucătar și-a pierdut doi copii.

Tragedia care i-a marcat viața lui Gordon Ramsay

În vârstă de 56 de ani, Gordon Ramsay, bucătarul britanic cunoscut pentru restaurantele sale cu stele Michelin şi show-urile televizate, a acordat primul său interviu despre tragedia care s-a abătut asupra familiei sale.

Renumitul chef are cinci copii cu Tana, cu care este căsătorit din anul 1996. Din exterior, viața lor pare magică și lipsită de griji. În realitate, Gordon Ramsay ascunde o adevărată dramă: ar fi trebuit să aibă șapte copii, însă doi au murit „într-o clipă”.

„Totul se schimbă în 24 de ore”

Potrivit Daily Mail, Gordon Ramsay a vorbit despre moartea fiului său, Rocky, pierdere dublată de avortul spontan, la 20 de săptămâni de sarcină, pe care l-a suferit soția sa, Tana. Totul s-a întâmplat în 2016. Însă tragedia „a unit mai mult familia”, susține vedeta britanică, în viața lor apărând Oscar, cel mai mic fiu al bucătarului, care are acum 4 anișori.

„Pierderea lui Rocky a fost foarte grea. Doar fiind acolo și urmărind trauma, a fost un moment care a schimbat viața… Tana s-a luptat întotdeauna cu problemele ei de sănătate (n. din sfera hemofiliei) și, prin urmare, au existat întotdeauna probleme în a obține acele analize absolut corecte, care să îi permită să susțină o sarcină. Așa că a existat această sărbătoare incredibilă, că era însărcinată și că totul mergea bine.

Și, dintr-o dată, totul se schimbă în 24 de ore. Dacă a fost ceva ce a adus întreaga familie împreună, mai aproape, asta a fost (…) Este greu, pentru că nu l-am fi avut niciodată pe Oscar dacă nu l-am fi avut pe Rocky, așa că nu a existat un înlocuitor, nici pe departe. Dar pur și simplu ne-a adus o legătură pe care nu am fi experimentat-o niciodată într-o situație normală, așa că a fost incredibil”, a declarat Gordon Ramsay.

7 ani de când l-au pierdut pe Rocky

În iulie 2023, familia celebrului chef a marcat șapte ani de când l-a pierdut pe Rocky. Pe internet, Tana a publicat o fotografie cu tatuajul fiicei sale, Holly, pe care și-l făcuse în memoria fratelui ei decedat, precum și o poză de grup făcută cu câteva zile înainte de tragedie.

„O fotografie fericită cu noi, sărbătorind 18 ani ai (fiicei) lui Megan. Eram însărcinată în mai puțin de 20 de săptămâni. Nu știam că, doar câteva zile mai târziu, îl voi ține în brațe (fără viață) pe băiețelul nostru Rocky – născut cu o inimă puternică, dar prea mic pentru a supraviețui. Deși astăzi se împlinesc 7 ani, parcă ar fi fost ieri. Tuturor ne este dor de tine în fiecare zi. Te iubim Rocky, (ești) pentru totdeauna în inimile noastre. Nu aș putea supraviețui acestei pierderi fără familia mea alături. Ei sunt totul pentru mine”, a scris ea pe rețelele sociale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
5 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *