Chiar nu vrea Delia copii? Prietena artistei rupe tăcerea: „A fost judecată foarte greșit și foarte aspru”. Care este de fapt adevărul

Andreea Popescu: „Ar fi o mamă minunată”

Scris de: Daoud Andra

24 Mar. 2023

Chiar nu vrea Delia copii? Prietena artistei rupe tăcerea: „A fost judecată foarte greșit și foarte aspru”. Care este de fapt adevărul

Delia a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, cu declarațiile potrivit cărora nu își dorește să aibă copii. Deși artista a explicat în repetate rânduri motivele pentru care nu vrea să fie mamă, una dintre prietenele ei spune că lucrurile stau altfel, de fapt. Andreea Popescu, fosta ei dansatoare, declară că Delia vrea să aibă copii și că a fost înțeleasă greșit.

Prietena Deliei spune că artista își dorește să aibă copii

Delia este una dintre artistele care nu se tem să spună ce gândesc, chiar dacă stârnește controverse. Cântăreața s-a săturat să fie întrebată de ce nu face copii și a explicat, în repetate rânduri, că nu vrea să aibă un copil în această lume. Declarațiile ei pe marginea acestui subiect au făcut de fiecare dată valuri în mediul online, iar Delia a fost judecată aspru pentru ele.

Citește și: Reacția lui Cabral, după ce Delia a spus că nu vrea să aibă copii. “Interesant nu e neapărat normal la cap, decent sau de bun simț”

Fosta ei dansatoare și prietenă, Andreea Popescu, a declarat recent că lucrurile stau complet diferit și că Delia a fost înțeleasă greșit. Andreea, care urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil, a afirmat că Delia și-a dorit, de fapt, copii, însă nu a reușit să rămână însărcinată. Aceeași ipoteză a fost lansată în trecut și de către mama Deliei, Gina Matache.

„Ba Delia vrea copii. Eu știu mai bine, Delia este o persoană care s-ar descurca foarte bine și ar fi o mamă minunată, sunt sigură de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le dă pe toate. Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta! Știu că au fost discuții mari pe tema asta. A fost judecată foarte greșit și foarte aspru, fără să se știe cazul și motivul. Nici nu a vrut să vorbească niciodată despre motiv, pentru că s-a săturat de această întrebare de 20 ani.

Citește și: Delia a răbufnit! Reacție explozivă, după ce a fost criticată pentru că a spus că nu vrea să aibă copii

Și atunci când nu se întâmplă și lumea vine și te întreabă spui numai așa ca să le închizi gura și să închizi subiectul pentru că deja este sătulă de acest subiect. Dar, eu știu mai bine. Din păcate, lumea a judecat-o foarte greșit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!”, a spus Andreea Popescu, potrivit Click!

Chiar nu vrea Delia copii? Prietena artistei rupe tăcerea
Andreea Popescu urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil

Delia: „De 20 de ani primesc aceeași întrebare”

Artista a declarat, în urmă cu ceva timp, că s-a săturat să fie întrebată despre copii. A răspuns atât serios, cât și în glumă la aceste întrebări și a spus că subiectul ar trebui depășit.

Citește și: Delia rupe tăcerea! Noi declarații după ce a spus că nu vrea copii: „Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta”

„De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta. Foarte important este că eu vorbesc despre ce simt eu acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am altă părere despre ce vreau să fac. Acum asta simt acum. Alimentată de foarte multe întrebări, e posibil să vorbesc mai acid.”, a declarat Delia pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *