Cine a ajutat-o pe Iuliana Beregoi, artista-fenomen, să devină celebră. Mama ei, Natalia, a făcut mari sacrificii: „Am renunțat la tot. Sunt de fiecare dată în alertă, supraveghez tot ce se întâmplă pe rețelele sociale” EXCLUSIV

Iuliana va fi majoră, în curând. Ce zice mama ei: „Tot copilul meu este. Eu cred că nu o se schimbe nimic faptul că împlinește 18 ani”
Cine a ajutat-o pe Iuliana Beregoi, artista-fenomen, să devină celebră. Mama ei, Natalia, a făcut mari sacrificii: „Am renunțat la tot. Sunt de fiecare dată în alertă, supraveghez tot ce se întâmplă pe rețelele sociale EXCLUSIV

Iuliana Beregoi, artista devenită un „fenomen” cu mult înainte să împlinească 18 ani, poate spune că datorează totul celei care i-a dat viață și care, nu doar că a crezut în visul ei, dar i-a fost alături în fiecare moment. Natalia Beregoi a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, despre sacrificiile pe care le-a făcut în ultimii ani și cum s-a dedicat trup și suflet fetelor ei, Iuliana și Ana, pentru ca acestea să aibă o cariera muzicală de invidiat.

Natalia Beregoi a descoperit talentul fiicei sale

Mama Iulianei Beregoi este un personaj des întâlnit atât în vlogurile artistei, dar și o prezență constantă în preajma acesteia. Ea a fost cea care a descoperit talentul fiicei sale și, de când avea 4 ani, o încurajează să își urmeze visul. Natalia Beregoi ne-a mărturisit în exclusivitate că rolul de mamă a fost depășit de mult și că face atât pentru Iuliana, cât și pentru sora ei, Ana, de asemenea cântăreață și dansatoare, mult mai multe lucruri, de la la poze, filmări, alesul ținutelor de scenă, până la monitorizarea conturilor de pe rețelele sociale.

„Sunt de fiecare dată în alertă pentru că trebuie să am grijă de ceea ce postează fetele și ele singure nu se descurcă, trebuie să le ajut. Așa că le ajut mereu cu filmări, de cele mai multe ori eu le fac pozele. Cu fotografiile este destul de greu pentru că nu stai câteva secunde să faci o poză, pot să pierd și o oră ca să le fac fotografia perfectă. Mai ales că fiecare are propriul stil și trebuie să mă conformez. Am învățat toate astea împreună cu ele”, a declarat Natalia Beregoi pentru EGO.ro.

”Eu le administrez toate conturile, de pe Instagram, TikTok, Youtube. Am și eu acces la ele

Nu puține au fost dățile când a trebuit să posteze în locul lor pentru că acestea fie erau la vreo filmare, fie în studio, înregistrând o piesă.

„Eu le administrez toate conturile, de pe Instagram, TikTok, Youtube. Am și eu acces la ele. Supraveghez tot ce se petrece pe rețelele sociale. Câteodată, când Iuliana sau Ana nu reușesc să posteze, intervin și postez eu. Deci facem muncă în echipă”.

Ce spune de mesajele răutăcioase

Chiar dacă se comportă ca un profesionist, sufletul este tot acela de mamă, așa că inevitabil citește și mesajele sau comentariile răutăcioase. Totuși, în toți acești ani, de când Iuliana Beregoi este în industria muzicală, femeia a învățat să nu se mai lase afectată și consideră că și acele persoane răutăcioase sunt niște admiratori ascunși.

„Nu mai sunt deloc atentă la mesajele răutăcioase și nici nu mă las afectată. Eu consider că și cei care comentează urât sunt, de fapt, în sufletul lor, tot admiratori de-ai fetelor. Dacă nu le-ar păsa nu ar comenta. Nu cred că haterii nu o iubesc. Este o iubire ascunsă. Cred, ce-i drept, că este o mică invidie, dar totuși se ascunde și o mare afecțiune acolo”, a mai completat mama artistei.

Iuliana Beregoi
Iuliana Beregoi

„Nu o să schimbe nimic faptul că împlinește 18 ani”

Peste câteva zile, Iuliana va deveni oficial majoră, cu alte cuvinte ar putea pleca din Republica Moldova, acolo unde locuiește cu familia ei, fără a mai avea nevoie de procura părinților. Chiar dacă legal nu va mai depinde de mama ei, atât Iuliana, cât și Natalia Beregoi sunt de părere că lucrurile nu se vor schimba prea curând.

„Tot copilul meu este. Eu cred că nu o se schimbe nimic faptul că împlinește 18 ani. Nu cred că după majorat o să fie liberă, să zboare. O să fiu de fiecare dată alături de ea. Mi-aș dori să fiu cât mai mult timp alături de ea. Nici ea nu cred că vrea să se desprindă prea curând de noi”, ne-a mai declarat Natalia Beregoi, care mărturisește că după 14 ani în care s-a dedicat trup și suflet pentru ca fiica ei să aibă o carieră strălucită nu se vede „pensionându-se”, cu atât mai mult cu cât din urmă vine și sora mai mică, Ana.

„Mie nu îmi place să stau pe loc, să nu fac nimic. Pe mine nu mă obosește ceea ce facem noi împreună. Îmi place de ceea ce se ocupă ele pentru că este o muncă foarte frumoasă. Pe noi, ca familie, cred că ne unește și mai tare faptul că lucrăm atât de mult împreună”.

„Am renunțat la tot doar ca să fiu cu ele”

Poate din exterior pare ușor, o muncă frumoasă în care se plimbă prin țară la diferite concerte, face poze și filmulețe, însă realitatea nu este deloc așa. Natalia Beregoi a renunțat la cariera ei pentru a putea fi non stop cu fiicele ei, iar rolul ei nu este doar de a le poza și filma. Dat fiind faptul că atât Iuliana, cât și Ana sunt în continuare la o școală din Orhei, Republica Moldova, se întâmplă de multe ori să lipsească de la școală pentru a putea merge la un concert sau pentru a filma un videoclip în altă țară. Astfel că, Natalia trebuie să țină legătura cu profesorii, să se asigure că nu rămân în urmă cu materia, dar mai ales că își fac conștiincios temele. Pentru femeie este importantă școala, așa că, vrând nevrând a trebuit să studieze alături de ele pentru a le putea ajuta la teme.

„Nu zic că nu este și greu. Pe lângă toată frumusețea asta cu concerte, muzică, filmări, ele trebuie să facă și școală, iar eu trebuie să fiu acolo să le ajut. Trec cu ele prin toate temele, toate cursurilor. Acum mă simt ca și cum aș trece clasa a 10-a cu Ana și clasa a 12-a cu Iuliana. Asta este, ce să faci? Am renunțat la tot doar ca să fiu împreună cu ele, să fim mai uniți, să fim tot timpul împreună. Zic că dacă nu renunțam la cariera mea ne-ar fi fost mult mai greu”, ne-a mai povestit mama Iulianei Beregoi.

Familia Beregoi
Familia Beregoi

„Iuliana luptă pentru dorințele ei”

Până în momentul de față, Natalia Beregoi mărturisește că este mulțumită de cum și-a crescut și educat fetele și, deși le ajută enorm, ambele sunt firi independente și au învățat să se descurce și singure. Dovadă că, Iuliana nu a așteptat să facă 18 ani ca să se înscrie la școala de șoferi, ci a făcut acest pas cu câteva luni înainte, din dorința ca atunci când va deveni oficial majoră să se poată urca în mașina visurilor sale.

„Îmi place la Iuliana că luptă pentru dorințele ei. Nu cu ajutorul meu, nu cu ajutorul tatălui ei, s-a înscris pentru școala de șoferi și a dat examen pentru carnetul de conducere. Nu noi i-am spus să facă asta. Aș zice că ea a făcut acest pas din propria ei dorință. Nouă nu ne rămâne decât să o susținem în tot ceea ce își dorește, fie că este vorba și de o mașină puternică. E adevărat că am un nod în gât, ca fiecare părinte, sunt îngrijorată și o să fiu îngrijorată când o să iasă singură în trafic, dar sunt alături de ea. I-am zis că la început o să meargă cu cineva în dreapta și apoi poate să conducă și singură. Când o să fiu sigură că știe să meargă bine, o să am încredere în ea, atunci o să las singură”, a mai declarat Natalia Beregoi pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *