Cine a fost prima femeie din viața prințului Harry. Detaliile intime au fost publicate în cartea lui de memorii

Unul dintre cele mai intens dezbătute capitole din cartea de memorii a prințului Harry, „Rezervă”, este cel în care povestește prima lui experiență sexuală. Episodul a dus la o adevărată „vânătoare”, în încercarea de a fi găsită femeia cu care ducele de Sussex și-a pierdut virginitatea. Iată cine a fost prima femeie din viața prințului Harry.

Cine a fost prima femeie din viața prințului Harry

Prima femeie din viața lui Harry a ieșit în față pentru a-și împărtăși versiunea despre ceea ce ducele de Sussex a numit în autobiografie un „episod lipsit de glorie”. Este vorba despre Sasha Walpole, în vârstă de 40 de ani, care îl cunoștea pe prinț încă de pe vremea când era îngrijitoare la Highgrove, proprietatea din Gloucestershire a viitorului rege Charles.

Cu puțin peste doi ani mai în vârstă decât prințul, ea este mult mai tânără decât majoritatea femeilor ale căror nume au fost sugerate în frenezia speculațiilor privind identitatea ei.

Sasha dezvăluie că Harry a fost cel care a făcut primul pas, ceea ce a dus la o partidă de sex „spontană și plină de scântei” pe un câmp din spatele pub-ului The Vine Tree din satul Norton din Wiltshire.

Femeia, acum mamă a doi copii, care conduce excavatoare pentru a-și câștiga existența, îl invitase pe Harry, pe atunci un elev de 16 ani de la Eton – nu de 17 ani, așa cum se sugerează în Spare – la pub pentru a-și sărbători cea de-a 19-a aniversare.

Citește și: „De ce vrea regele Charles să-i invite pe Harry și Meghan la încoronare, după mărturisirile scandaloase. Planul nebănuitv

Sasha Walpole
Sasha Walpole

Cum a decurs întâlnirea dintre ei

Cei doi erau prieteni foarte apropiați. Harry îi adusese cadou o figurină de pluș Miss Piggy și o felicitare de aniversare cu o glumă despre o balenă. El a adăugat la toate acestea o tavă cu zece shot-uri – câte cinci de fiecare – ceea ce a făcut ca cei doi să fie destul de amețiți până la ora închiderii.

La ultima comandă, tânărul prinț a întrebat-o: „Mergem să fumăm o țigară?” și s-au strecurat pe un câmp din apropierea localului pentru a fuma fără să fie văzuți de echipa sa de securitate.

„A început să mă sărute”, își amintește ea. „A fost pasional, intens. Amândoi am știut. A trecut de la un sărut la sex destul de repede.”

„A fost instantaneu, înflăcărat, între doi prieteni. A fost plin de scântei pentru că nu ar fi trebuit să o facem. El nu era „prințul Harry” pentru mine, ci Harry, prietenul meu, iar situația scăpase puțin de sub control.”, povestește Sasha adăugând că a simțit că nu trebuie să facă acest lucru.

„Nu ne-am propus să o facem – nu a fost ceva premeditat și nu știam că este virgin. Părea să știe ce face. A fost rapid, sălbatic, incitant. Eram amândoi beți. Nu s-ar fi întâmplat dacă nu am fi fost”.

Sasha fusese îmbrăcată pentru petrecerea de ziua ei în blugi negri strâmți, cu un top negru asortat, purtând o curea neagră cu model. În timp ce Harry își dădea jos blugii, cureaua s-a desprins și a trebuit să se întoarcă pe câmp a doua zi pentru a o căuta. Harry, cu o cămașă roz, blugi și boxeri, a reușit să rămână în mare parte îmbrăcat, potrivit Dailymail.

Amorezii erau acoperiți de iarba de pe câmp până la glezne și protejați de vederea clienților din grădina de vară a cârciumii de gardul viu. Era întuneric beznă, în jurul orei 23:00 și cald.

În Spare, Harry scrie că a fost „o plimbare rapidă, după care ea m-a plesnit peste fund și m-a trimis la păscut”. Astăzi, descrierea lui despre faptul că a fost „fără glorie” o face pe Sasha să râdă. „Nu mă deranjează că spune asta, pentru că nu este chiar foarte glorios, nu-i așa? Eram beți și făceam sex pe un câmp”.

Femeia își amintește clar că i-a dat lui Harry o palmă peste fund, când sesiunea lor de sex de cinci minute s-a încheiat. „Are simțul umorului”, mai spune femeia, explicând că metafora legată de cai este potrivită. „Descrierea lui este exactă. Adevăratul șoc când am văzut ce a scris a fost cât de adevărat era. Nu mă simt jignită”

„Ca să spun adevărul, nu i-a păsat dacă am avut orgasm. El era tânăr. Abia când ești mai în vârstă înțelegi aceste lucruri. A fost într-adevăr doar un moment de pasiune”.

Citește și: „„Harry nu este copilul lui Charles”. Carmen Harra face declarația șocantă. Ce schimbări majore anunță la Casa Regală

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat

Gălăgia prietenilor lor din parcarea pub-ului i-a readus rapid pe cei doi la realitate și au intrat în panică la ideea de a fi văzuți împreună. Și-au dat seama că atunci când Harry nu a apărut la ora închiderii, cei de la securitate au plecat în căutarea lui. S-au despărțit pentru a se întoarce la The Vine Tree în speranța de a păstra secretă întâlnirea lor.

„Ne-am ridicat, ne-am pus hainele la loc și am convenit că trebuie să mergem în direcții separate înapoi la pub, ceea ce probabil că a atras și mai mult atenția. Dacă am fi mers doar pentru o țigară, ne-am fi întors împreună. Am fost plecați doar aproximativ 15 minute în total – dar a fost suficient pentru ca agenții de securitate să înceapă să se îngrijoreze.”

„M-am întors în grădina de vară. Prietenii mei m-au văzut și au început să râdă. Nu aveam centura pe mine și este cam evident când te întorci puțin dezordonat de pe un câmp. Prietena meu Bryony plecase cu agenții de securitate în căutarea lui Harry. L-au găsit pe drum. Se ascundea într-o cabină telefonică roșie. S-ar putea să-și fi sunat bodyguarzii de acolo, nu știu, semnalul mobil nu a fost întotdeauna de bun aici, încă nu este”

Bryony a condus-o pe Sasha acasă, în satul Acton Turville din Gloucestershire. S-a trezit cu o mahmureală și cu un sentiment de stânjeneală.

„Nu mă gândeam: „Am făcut sex cu Prințul Harry”, ci: „Doamne, tocmai m-am culcat cu Harry”.

„Este puțin îngrozitor dacă te-ai culcat cu un prieten. Ai depășit o limită. Ați încălcat codul prieteniei.”

„În dimineața următoare Bryony m-a dus înapoi să-mi iau centura și mașina. Am râs de asta. Bryony a întrebat: Ce naiba s-a întâmplat?, iar eu am spus: Nu prea știu!”

„A fost destul de ușor să găsesc locul, pentru că centura mea era acolo!”.

Citește și: „Câți bani avea Meghan Markle în conturi înainte să se căsătorească cu prințul Harry. Adevărul despre averea actriței

Sasha Walpole
Sasha Walpole

S-a încheiat un capitol din viața lor

Din păcate, întâlnirea a marcat sfârșitul prieteniei dintre Sasha și Harry. De la a fi parteneri de băutură obișnuiți, cei doi nu și-au mai trimis mesaje, nu au mai vorbit și nu s-au mai văzut niciodată.

Sasha nu a fost rănită. Ea crede că vara aceea a fost sfârșitul unui capitol din viața celor doi. În curând avea să înceapă să socializeze într-o altă zonă cu un grup de prieteni a căror pasiune era motorsportul, nu caii, și să-l întâlnească pe Ian, bărbatul care avea să-i devină soț.

Acum are o slujbă de excavare a fundațiilor pentru terase și alei – o lume departe de viața pe care o duce Harry în conacul său din California

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *