Cine e Anisia Gafton. A câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022. Cum a ajuns, de fapt, cunoscută

Anisia Gafton: „Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea”

Scris de: Daoud Andra

25 Nov. 2022

Anisia Gafton este câștigătoarea titlului de „Regina Junglei”. După trei luni în care a avut de înfruntat probe dure în jungla din Republica Dominicană, actrița a pus mâna pe trofeu. Telespectatorii au desemnat-o drept câștigătoare, în finala de joi seară a show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022. Cei care au votat au avut de ales dintre ea, Giani Kiriță și Sali Levent.

Anisia Gafton este câștigătoarea show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022

După trei luni în care au avut de-a face cu probe dure, dar și intemperii ale naturii în jungla din Republica Dominicană, Anisia Gafton, Sali Levent și Giani Kiriță au câștigat un loc în marea finală. Lupta pentru titlul de regele sau regina junglei s-a dat, așadar, între ei trei, în finala care a avut loc joi seară, în direct la Pro TV.

Puterea a fost în mâinile celor de acasă. Telespectatorii care au urmărit cu sufletul la gură evoluția celor trei concurenți de-a lungul show-ului au votat. „Toate zarurile sunt în mâinile voastre. Voi veți decide dacă avem Rege sau avem Regină a Junglei”, le-a spus Cabral telespectatorilor, în momentul în care s-a dat start vot.

Citește și: Anisia Gafton, dezvăluiri incredibile după ce s-a întors de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce i se întâmplă noaptea. VIDEO EXCLUSIV

Publicul a decis că Anisia Gafton merită să fie încoronată „Regina Junglei” și să plece acasă cu trofeul. În momentul în care a fost declarată câștigătoare, Anisia a spus: „Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea”.

Cine e Anisia Gafton a castigat Sunt celebru,scoate-ma de aici 2022
Anisia Gafton este Regina Junglei

Cine este Anisia Gafton și cum a devenit cunoscută

Anisia Gafton este actriță și comediant, are 34 de ani și a devenit cunoscută în anul 2016. Atunci a participat la show-ul Românii au talent, unde a câștigat premiul de originalitate. Pe lângă televiziune, Anisia este foarte activă și în mediul online, acolo unde postează constant filmulețe amuzante, singură sau împreună cu partenerul ei, Serghei.

După participarea la Românii au talent, a primit și alte oferte de a lucra în televiziune, iar pe unele le-a acceptat. În 2017 a fost colegă de platou cu Dan Capatos, la Antena 1, la emisiunea Xtra Night Show. A participat și la show-ul Te cunosc de undeva, tot la Antena 1. Ulterior, a revenit la Pro TV, unde a fost concurentă la reality-ul Ferma. A avut apariții și la iUmor, la Antena 1, dar și la Vorbește lumea, de la Pro TV.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Anisia Gafton și Serghei, după participarea actriței la ”Sunt celebru!”: ”Pauzele sunt și ele bune” EXCLUSIV

Vara aceasta a acceptat provocarea junglei și a plecat pentru trei luni în Republica Dominicană. Nu i-a fost ușor să stea atât de mult timp departe de casă, însă a meritat, pentru că a câștigat marele premiu. În urmă cu câteva săptămâni, după ce s-a întors din junglă, Anisia a dat un interviu pentru Ego.ro, în care povestea cum a schimbat-o experiența din Republica Dominicană.

„Am slăbit vreo 5 kilograme. Ce să zic, sunt în viață, sunt bine, sunt întreagă la cap, nu am luat-o pe câmpii. Sunt întreagă la cap și plină de viață. Seara, când mai dorm, mă mai trezesc cu coșmarul că mai este o probă și că, de fapt, eu nu dorm acum, eu trebuie să mă trezesc să mă duc la probă. După ce am venit acasă, cred că vreo două săptămâni doar așa eram, că trebuie să mă duc la probă.”, spunea actrița, la începutul lunii noiembrie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
7.7 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *