Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer ar fi divorțat. Fanii i-au adus acuzații grave. Ce spune însă Dinu Maxer

Îl cunoaște și Dinu Maxer

Scris de: Daoud Andra

30 Mar. 2023

Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer ar fi divorțat. Fanii i-au adus acuzații grave. Ce spune însă Dinu Maxer

Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a stârnit un val de comentarii în mediul online. În timp ce ei doi au anunțat că au divorțat pe cale amiabilă și că nu a fost vorba despre niciun scandal, au apărut mai multe teorii potrivit cărora de vină ar fi fost infidelitatea Deei. Dinu Maxer a ținut să demonteze aceste zvonuri și i-a luat apărarea fostei soții, explicând care este natura relației dintre Deea și bărbatul despre care se spune că le-ar fi spart căsnicia.

Bărbatul pentru care Deea Maxer ar fi divorțat

Vestea că Deea și Dinu Maxer s-au despărțit, după 18 ani de relație, a picat ca un trăznet pentru fanii cuplului. Cei doi au ales să nu dea prea multe detalii cu privire la motivele care au dus la separare, însă gurile rele spun că de vină ar fi fost infidelitatea Deei.

Citește și: Dezvăluirea surprinzătoare cu care a revenit Dinu Maxer, după ce a anunțat divorțul de Deea. „Preferăm să vă spunem adevărul”. Ce a ieșit acum la iveală

La scurt timp după ce a anunțat despărțirea, în spațiul public au început să circule zvonuri cu privire la un alt bărbat care ar fi apărut în viața Deei. Este vorba despre un medic estetician cu care ea colaborează de mai mult timp și pe care și Dinu Maxer îl cunoaște. În timp ce Deea a refuzat să comenteze pe marginea subiectului, spunând doar că „gura lumii numai pământul o astupă”, fostul ei soț a vorbit despre acest subiect.

Medicul estetician Omar Wahba l-a operat de blefaroplastie pe Dinu Maxer, în urmă cu ceva timp. Atât pe contul lui, cât și pe contul Deei de Instagram sunt mai multe fotografii cu ei, aceasta făcând promovare pentru clinica unde lucrează doctorul.

Citește și: De ce a părăsit Deea Maxer căminul conjugal. Ce s-a petrecut de fapt, după 18 ani de relație. Fanii au rămas uimiți

Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer ar fi divorțat
Bărbatul pentru care Deea Maxer ar fi divorțat este medic estetician

Deea Maxer, acuzată de fani că ar fi distrus căsnicia

La scurt timp după ce a anunțat că divorțează, Deea Maxer a fost asaltată de comentarii pe rețelele sociale. O parte dintre cei care o urmăresc au spus că de ceva vreme pare schimbată și că este păcat că a renunțat la familie pentru un „moft”.

„S-a văzut că te-ai schimbat. Anturaje, publicitate mai mare, apoi doctorul. Păcat că dai o căsnicie de atâția ani… pe ce? Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe altul.”

„Așa se întâmplă când serviciul este mai important decât familia, când dai peste afaceriști, oameni cu bani, partenerul tău cu care ai fost la bine și la greu devine plictisitor și nu te mai satisface, vrei ceva nou pentru că de ce nu, acum te crezi importantă. Păcat că îți distrugi familia făcând aceste lucruri, mofturi, figuri, aere.” – au fost două dintre comentariile acide pe care le-a primit artista.

Ce spune Dinu Maxer despre presupusul amant

Dinu Maxer a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, la scurt timp după ce s-a aflat că el și Deea au divorțat. Artistul a lămurit aspectele legate de separare și a vorbit și despre cel mai controversat subiect: relația soției lui cu medicul estician. Dinu Maxer îl cunoaște pe acesta și chiar și-a făcut o operație la el.

Dinu spune că între medic și Deea este o relație strict profesională, ea având un contract de imagine cu clinica. Mai mult, Deea o cunoaște pe partenera medicului și chiar sunt prietene. Dinu a spus că în relația lor nu a fost niciodată vorba despre minciuni sau infidelități.

Citește și: Adevărul despre divorțul dintre Dinu și Deea Maxer. Motivul care a dus la despărțire, de fapt

„Deea are doar o relație profesională cu acel medic estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea. (…)

Ieri am semnat actele de divorț. Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit! Am divorțat la notar, am făcut și partajul. Nu a fost ușor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, au primat fidelitatea, sinceritatea și așa am fost până am depus actele de divorț. (…) Noi vom rămâne împreună tot timpul pentru că avem acești copii, ne despart doar câteva apartamente. Avem tutelă comună.”, a povestit Dinu Maxer, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
8.2 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *