Cine este Erika Szakács, tânăra din județul Mureș care a câștigat Vocea Ungariei. A avut o apariție de senzație VIDEO

Erika Szakács i-a cucerit pe unguri cu talentul ei

Erika Szakács, o tânără originară din județul Mureș, a câștigat show-ul Vocea Ungariei. Vocea ei a impresionat atât juriul, cât și o țară întreagă. Iată cine este românca!

O tânără originară din Mureș a câștigat Vocea Ungariei

Erika Szakács, în vârstă de 18 ani, a câștigat Vocea Ungariei. Adolescenta a făcut furori încă de la preselecțiile pe nevăzute, reușind să întoarcă toate scaunele. Apoi, totul a luat o întorsătură inedită în cadrul competiției. La finalul show-ului, Erika Szakács a reușit să dovedească faptul că este cea mai bună și a câștigat concursul din Ungaria.

Mureșeanca a reușit să se facă iubită în rândul telespectatorilor, care au și votat-o în marea finală. Ea a plecat acasă cu trofeul și marele premiu, în valoare de 36 de milioane de forinţi.

Citește și: Cum arată băiatul adoptat de Horia Brenciu. Cine este mama lui biologică, juratul de la Vocea României a vorbit deschis despre asta: “Are dreptul să o cunoască”

De mică a fost pasionată de muzică

“Nu pot să cred! Adică, nu știu dacă să plâng sau să râd!”, a declarat Erika, după ce a aflat că a câștigat Vocea Ungariei.

Szakács Erika s-a născut în satul Murgești, comuna Acățari din județul Mureș. Încă de mică, ea a fost pasionată de muzică și mereu a dorit să devină cântăreață. Niciodată nu s-a gândit că ar putea câștiga un asemenea concurs.

Citește și: După Vocea României, o nouă emisiune TV este dată de gol: “E regizată”. Milioane de români o urmăresc

Szakács Erika a luat decizia de a participa la Vocea Ungariei, după ce multe persoane au încurajat-o și credeau în talentul ei. În timpul show-ului, ea a fost coordonată de Miklósa Erika Kossuth și Ferenc Liszt, care au ajutat-o să ajungă în marea finală.

La final, Szakács Erika a declarat că scopul ei de a participa la acest show a fost pentru dezvoltarea ei personală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *