Cine este iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul a postat prima imagine cu ea. Cum au fost surprinși îndrăgostiții

Cine este iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul a postat prima imagine cu partenera sa pe rețelele de socializare. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri. Cum au fost surprinși cei doi.

Cine este iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul a postat prima imagine cu ea

Ianis Hagi (24 de ani) și Elena Tănase (23 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme, dar fotbalistul român a evitat să se afișeze cu iubita lui până acum.

Jucătorul lui Glasgow Rangers și al echipei naționale se află pe finalul perioadei de recuperare după accidentarea gravă suferită la începutul acestui an. Iani Hagi trage tare la antrenamente pentru a reveni cât mai repede alături de colegii săi.

Internaționalul român și-a făcut însă timp și pentru o plimbare prin frumosul oraș de pe malurile râului Clyde. Alături de iubita sa, Ianis a vizitat Universitatea din Glasgow, prilej cu care a făcut o serie de fotografii de colecție.

Imaginile postate pe rețelele de socializare i-au surprins pe urmăritorii fotbalistului, care s-au bucurat să îl vadă pe jucător împreună cu partenera sa.

Elena Tănase, tânăra care i-a furat inima fotbalistului echipei naționale a României, are 23 de ani și este aromână. Ea provine dintr-o familie înstărită, cu posibilități materiale. Tatăl Elenei este un om de afaceri de succes din Constanța, implicat în domeniul construcțiilor și în sectorul agricol.

Cine este iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul a postat prima imagine cu ea
Cine este iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul a postat prima imagine cu ea

Gică Hagi, invitat la botezul nepotului iubitei lui Ianis

Relația dintre cei doi este cât se poate de serioasă. Părinții tinerei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaște cu „Regele” fotbalului românesc de mai mulți ani.

În 2019, cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a fost invitat la un eveniment organizat de familia Tănase. Mai exact, fostul mare jucător al lui Real Madrid și al Barcelonei a participat la botezul copilului fratelui Elenei.

De altfel, relația dintre Ianis și Elena este susținută de ambele familii, iar dacă totul decurge firesc, pe viitor ne putem aștepta și la nuntă.

Până atunci însă, Ianis Hagi are de trecut peste perioada dificilă în care se află din punct de vedere profesional. El a suferit o accidentare gravă în luna ianuarie – ruptură de ligamente la genunchi – și a fost operat într-o clinică din Londra.

El a vorbit recent despre accidentarea sa și a mărturisit că se simte bine, dar nu se așteaptă să revină pe teren mai devreme decât era preoconizat.

„Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulți și-au dat cu părerea unde nu se știa. Accidentarea mea a fost foarte clară de la primul episod din documentar pe care l-am postat.

Este vorba despre o accidentare cu perioadă de refacere de 9-12 luni. Nu s-a pus problema să revin mai devreme. S-a vorbit mult, dar nu-și avea rostul. Sunt bine, n-au trecut 9 luni de la operație. Sunt pe drumul cel bun. Este o operație pe termen lung, sunt și momente când stagnezi, e parte din recuperare. Trebuie să o accepți”, a spus Iansi Hagi, conform GSP.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7.3 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *