Cine este și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău. Apare foarte rar în public, este o prezență foarte discretă

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău. Apare foarte rar în public, este o prezență foarte discretă

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău. Soția lui Niculae Bădălău este o persoană foarte discretă, care a preferat, de-a lungul anilor, să stea departe de lumina reflectoarelor, chiar dacă atât soțul ei, cât și fiul femeii au avut constant apariții publice. Iată cu ce se ocupă Rodica Bădălău. Este extrem de apreciată în domeniul în care activează.

Cine este și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău

Despre Rodica Bădălău nu se cunosc foarte multe lucruri. Deși soțul și fiul femeii sunt mai mereu în vizorul presei, ea a știut cum să stea departe de lumina reflectoarelor în toți acești ani.

Totuși, Rodica Bădălău a ieșit în evidență în câteva rânduri, mai ales în urma scandalului privind divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Ea a fost acuzată în repetate rânduri de frumoasa brunetă că îi traumatzează constant copiii și că o jignește cu fiecare ocazie.

Claudia Pătrășcanu povestea vara trecută cum se comportă mama fostului ei soț cu ea și copiii săi.

„O bunică care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urât despre mine, un tată care nu mai are limite și nu mai ține cont de nimic. Dacă ei cred că am ajuns la capătul puterilor se înșală amarnic.

Am doi copii sensibili și buni, îi cresc cu credință și iubire încât nicio vorbă urâtă despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor nu ne poate despărți sufletește și îi voi aștepta acasă cu toată dragostea mea”, scria artista pe contul său de Instagram în luna august.

Acuzațiile Claudiei Pătrășcanu sunt cu atât mai grave cu cât despre Rodica Bădălău se știe că lucrează cu copiii. Femeia este învățătoare la o școală din județul Giurgiu. Mai exact, fosta soacră a cântăreței este cadru didactic la Școala Generală Malu Spart din Bolintin Vale și este cunoscută ca fiind o învățătoare foarte iubită de cei mici.

Niculae Bădălău, probleme cu legea. A fost reținut pentru 24 de ore

Problemele se țin lanț în familia Bădălău. După scandalul uriaș dintre Gabi Bădălău și fosta lui soție, acum a venit rândul tatălui acestuia să fie în lumina reflectoarelor. Niculae Bădălău a fost reținut duminică pentru 24 de ore pentru fapte de corupție.

Potrivit unui comunicat al DNA, Niculae Bădălău, la data faptelor consilier de conturi în cadrul Curții de Conturi a României și vicepreședinte de Audit din cadrul aceleiași instituții, a fost reținut pentru dare de mită în formă continuată și trafic de influență.

Conform procurorilor, el i-ar fi cerut unui primar de comună să atribuie un contract (în valoarea de peste 7 milioane de lei) privind reabilitarea sistemului de alimentare cu apă potabilă unei societăți administrate de o rudă a acestuia, dând de înțeles că are influență asupra unei persoane din Compania Națională de Investiții (CNI), pe care ar fi promis că o va determina să asigure finanțarea a două proiecte depuse de către primăria respectivă la această instituție.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
6.1 101 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.