Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău. Sabina face bani frumoși pentru familia ei

Detalii mai puțin cunoscute despre sora lui Gabi Bădălău
Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău. Sabina face bani frumoși pentru familia ei

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău. Dacă fiul celebrului politician Niculae Bădălău este cunoscut de o țară întreagă, nu același lucru putem spume despre fiica milioanarului. Sabina Bădălău este o prezență mult mai discretă decât fratele său, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

Tânăra în vârstă de 31 de ani s-a căsătorit în primăvara acestui an cu alesul inimii, Răzvan Alexandru Marica. Soțul Sabinei Bădălău este absolvent al Universității Spiru Haret din București și în prezent se știe că este angajat la Tarom, pe un post foarte bine plătit.

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău

În ciuda problemelor cu legea pe care le are, Niculae Bădălău se poate considera un om împlinit. Are o familie frumoasă și doi copii care s-au realizat în viață.

Deși Gabi Bădălău a fost cel care a atras mai tot timpul blitzurile aparatelor de fotografiat, sora sa a preferat să rămână o prezență discretă. Sabina trăiește o frumoasă povese de dragoste alături de Răzvan Alexandru Marica. Cei doi s-au cununat civil în 2019, dar pandemia le-a dat planurile peste cap, așa că au fost nevoiți să amâne nunta până anula cesta.

Sabina și partenerul ei și-au unit destinele în luna mai, iar petrecerea a avut loc într-un cadru restrâns pe domeniul de aprope cinci milioane de euro al familiei din Bolintin-Vale.

În urmă cu mai bine de un deceniu, când avea doar 19 ani, tânăra era deja administrator al firmei Sabix SRL. Compania a obținut numeroase finanțări din bani publici, iar în 2010 a semnat un contract în valoare de 2,9 milioane de lei cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, potrivit spynews.ro. Contractul a avut o durată de 36 de luni.

Ulterior, în 2017, Sabina Bădălău a fost angajată ca director al departamentului de Conformare, Calitate, Siguranță și Mediu la Aeroportul Henri Coandă.

Însă înainte de a ocupă această funcție, sora lui Gabi Bădălău a fost asistent manager în cadrul Companiei Naționale de Drumuri (CNAIR). Ulterior a fost nevoită să își dea demisia, în urma unui scandal în care s-a spus că tânăra venea foarte rar la job, potrivit sursei citate.

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău
Cine este și cu ce se ocupă sora lui Gabi Bădălău

Niculae Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile

În urmă cu o săptămână, procurorii DNA l-au reținut pe Niculae Bădălău într-un dosar de corupție. Acesta ar fi promis unui primar suma de 170.000 de euro pentru un contract de un milion de euro, care ar fi urmat să fie folosit pentru o firmă a copiilor săi, Sabina și Gabi Bădălău.

Anchetatorii l-au trimis în judecată pe omul de afaceri cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar instanța a încuviințat cererea procurorilor. În dosar sunt anchetate mai multe companii trecute pe numele copiilor lui.

Citește și: „Cine este și cu ce se ocupă mama lui Gabi Bădălău. Apare foarte rar în public, este o prezență foarte discretă

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
6.7 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.