Cine este și cum arată soția lui Alexandru Arșinel, Marinela. Un accident petrecut în 2016 i-a dat viața peste cap

Marilena și Alexandru Arșinel erau căsătoriți din 1968
Cine este și cum arată soția lui Alexandru Arșinel, Marinela. Un accident petrecut în 2016 i-a dat viața peste cap

Alexandru Arșinel și Marilena au fost căsătoriți mai bine de 50 de ani. S-au cunoscut în anul 1968 și a fost dragoste la prima vedere și s-au căsătorit în același an. Cine este și cum arată soția lui Alexandru Arșinel, Marilena? În 2016, un accident i-a schimbat total viața.

Cine este și cum arată soția lui Alexandru Arșinel, Marilena

Marilena și Alexandru Arșinel erau căsătoriți din 1968. Împreună au făcut doi băieți: Bogdan și Cristian. Niciunul dintre aceștia nu a urmat cariera tatălui său, ci au mers către cu totul al domenii. Primul băiat este inginer constructor, iar cel de-al doilea s-a orientat către domeniul agriculturii.

Prin ce probleme au trecut împreună Alexandru Arșinel și soția sa

Probleme pentru Alexandru Arșinel și Marilena au început încă din 2013, atunci când actorul a suferit un transplant de rinichi. Ulterior, în 2016, Alexandru Arșinel a suferit o nouă intervenție chirurgicală la coloană. În tot acest timp soția i-a fost alături și l-a ajutat, scrie click.ro.

Ce s-a întâmplat cu soția lui Alexandru Arșinel în 2016

În anul 2016, un accident cumplit i-a schimbat complet viața Marilenei. Partenera de viață a lui Alexandru Arșinel a căzut și s-a lovit puternic la cap. Au apărut probleme de ordin neurologic, iar de atunci nu a mai putut să meargă decât cu ajutorul unui cadru. Regretatul Alexandru Arșinel a vorbit atunci despre această situație, dezvăluind că nu este ceva ce poate fi operat sau tratat.

“Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic si să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează si un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Sa speram ca in curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, povestea Alexandru Arșinel la momentul respectiv.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani

Alexandru Arșinel a murit pe data de 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Celebrul actor s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimele luni din viață. Ultima sa dorință era să mai urce o dată pe scenă, să audă din nou aplauzele spectatorilor.

“Voi reveni, sper, pe scenă. Nu acum, nu imediat. Aștept să se ‘înșurubeze’ teatrul în forma de acum, că nu vreau să deranjez, să nu spună cineva că mă bag eu peste. Nici nu știți ce răi sunt unii (…) Aș juca orice, nu îmi pasă, nu am pretenții. Vreau să joc, să cânt, să fac oamenii să râdă. Asta a și fost marea mea fericire a vieții mele, să îi facă, măcar un pic, să zâmbească pe oameni, de pe scenă”, spunea actorul.

Alexandru Arșinel și Marilena
Alexandru Arșinel și Marilena
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.