Cine este și cum arată soția lui Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți. A cerut-o în căsătorie după doar 3 luni de relație

Mihai Rait și Ana Maria sunt împreună din 2016.

Scris de: Daoud Andra

06 Dec. 2022

Pe Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, îl știe o țară întreagă, însă puțini știu ce familie frumoasă are. Actorul este căsătorit cu o femeie superbă, cu 14 ani mai tânără decât el, și au împreună un băiețel. Cine este soția lui Mihai Rait și cum a cerut-o actorul în căsătorie, după doar câteva luni de relație.

Cine este soția lui Mihai Rait și cum s-au cunoscut

Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, așa cum îl cunosc fanii, trăiește de câțiva ani o poveste de dragoste ca în filme cu soția lui. Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, la un spectacol de stand-up al actorului și de atunci au rămas împreună. Interesant este că erau și vecini de bloc, însă nu interacționaseră deloc până atunci.

Soția lui Dorel din Las Fierbinți este cu 14 ani mai mică decât el, iar povestea lor de iubire a evoluat rapid. Cei doi s-au logodit după doar 3 luni de relație, iar cererea în căsătorie a fost una spontană. Mihai Rait a scos inelul de logodnă într-un moment în care iubita lui nu se aștepta la așa ceva, după cum a povestit chiar el.

Citește și: Anca Dumitra, Gianina din „Las Fierbinți”, cerută în căsătorie. Ce a mărturisit actrița de la Pro TV despre viitorul ei soț

„Lucrurile au evoluat rapid pentru că ne iubim foarte mult, și de aici totul a devenit ușor. Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala „Românii au talent”, unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat. Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer.”, a povestit comediantul, într-un interviu pentru revista Viva!

Cine este si cum arata sotia lui Mihai Rait Dorel din Las Fierbinti
Mihai Rait și Ana Maria, în ziua nunții

Ana Maria preferă să stea departe de celebritate

În timp ce Mihai Rait este cunoscut de o țară întreagă grație rolului din serialul Las Fierbinți, soția lui este o prezență discretă. Ana Maria nu dorește să fie celebră, însă îl susține pe soțul ei în tot ceea ce face.

„A fost și este alegerea ei să nu iasă în față și da, mă susține 100% și mă înțelege, și îmi suportă toate capriciile, ca să zic așa, și îi mulțumesc pentru răbdarea pe care o are cu mine, pentru că, chiar dacă nu pare, sunt o persoană dificilă în unele momente.”, a mai spus actorul, în cadrul aceluiași interviu.

Cât despre diferența de vârstă dintre ei, Mihai Rait spune că nu o simte deloc și este convins că el și soția lui sunt suflete-pereche. Într-un alt interviu acordat în trecut, actorul de comedie spunea că simte că vor fi împreună până la finalul vieții, de aceea a și cerut-o în căsătorie atât de repede.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
8.9 43 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *