Cine sunt jurații iUmor din sezonul 14. Antena 1 anunță un nou juriu, după plecarea lui Mihai Bendeac

Ce surprize se anunță în sezonul 14

iUmor, emisiunea de umor de la Antena 1, revine cu cel de-al 14-lea sezon și aduce surprize mari pentru telespectatori. Dacă după plecarea lui Mihai Bendeac în locul lui a apărut Costel Bojoc sezonul trecut, iată că au avut loc din nou schimbări.

Schimbări importante la Antena 1. Cine sunt jurații iUmor din sezonul 14

Emisiunea iUmor revine la Antena 1 pe 11 februarie, de la 20:00, la Antena 1. Noul sezon vine cu o mulțime de surprize, printre care și o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea și Cătălin Bordea li se alătură Deliei și lui Cheloo. Cu toții vor decide cine este cel mai amuzant concurent.

“Mă simt foarte bine aici, e o onoare pentru mine să fac parte din acest show! Diferența între concurent iUmor și jurat iUmor este de la cer la pământ! Fiind jurat, îmi dau seama şi ce simt concurenții când nu le iese materialul, toate gândurile care le trec prin cap… este un moment cumplit! Totodată postura de jurat îţi oferă libertatea de a te bucura de momentele de pe scenă, pur şi simplu priveşti numărul şi fie îţi place, fie nu, fie îl terfeleşti, fie nu îl terfeleşti! Delia şi Cheloo sunt surprinzător de primitori, iar cu Baby (n.r. Cătălin Bordea) nu cred că mai e cazul să spun că mă ştiu de foarte multă vreme şi că facem foarte multe lucruri împreună – avem show-uri împreună în fiecare weekend, avem turnee, avem Podcastito împreună, mergem la club, ne și jucăm, pentru că este nașul fiului meu. Să fim jurați la iUmor este o altă chestie pe care o facem împreună și o facem cu drag, ne susținem unul pe celălalt, ne ajutăm, ne bucură foarte tare această experienţă.“, a spus Nelu Cortea.

Cătălin Bordea „Îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine”

Cătălin Bordea știe deja cum este atmosfera la iUmor deoarece a fost invitat de mai multe ori drept invitat special. Abia așteaptă să vadă noii concurenți și să îi voteze pentru ceea ce vor face în fața juraților.

„În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane iUmor și este total imprevizibil. Dar… îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine. Tot ce îmi doresc foarte tare este să mă distrez – asta este prioritatea nr. 1”.

De asemenea, concurenţii vor avea parte de tratamentul special comedy magic, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

“Propunerea de a face parte din echipa iUmor a venit într-un moment cum nu se putea mai bun! Iar rolul îmi vine…mănuşă, dacă este ăsta un cuvânt pe care să îl folosească un magician. Şi pentru că acum pot, o să dau şi ceva din casă, un lucru total neaşteptat, pe care l-am trăit chiar în prima zi de filmări. Dintre toţi colegii, doar cu Cheloo nu schimbasem mai mult de câteva cuvinte la participările mele în sezoanele anterioare ale show-ului. Ştiam că este genul de om care spune fix ceea ce gândeşte, asumat, aşa că atunci când m-a chemat să schimbăm două vorbe… mi-am zis că nu-i a bună. Doar că… m-a bătut pe umăr şi mi-a spus . Mă rog, cred că v-aţi prins că nu exact cu cuvintele astea (râde), dar a fost un moment fain, care mi-a dat multă încredere, aşa că vă puteţi imagina cum m-am dezlănţuit pe mai departe!”, a declarat Robert Tudor.

Mihai Bendeac a plecat de la iUmor

Mihai Bendeac a plecat de la iUmor la mijlocul sezonului 13. Chiar dacă actorul nu a dat nicio declarație, surse din apropiere au dezvăluit că ar fi avut loc un scandal. Monica Munteanu, managerul lui Mihai Bendeac, a declarat că în continuare actorul se află sub contract cu Antena 1.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic. La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte”, a declarat pentru playtech.ro, managerul actorului, Monica Munteanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *