Cine sunt și cum arată socrii Anei Geoană. Imagine de colecție cu ambele familii care s-au înrudit

Ana și Garrett se vor căsători anul viitor

Logodna dintre Ana Geoană și Garrett Cayton a fost un eveniment grandios! Cei doi tineri au sărbătorit alături de prieteni și familie, iar aceștia cu siguranță nu vor uita cât de tare s-au distrat. Petrecerea a avut loc joi, pe data de 4 august, la Palatul Mogoșoaia, lângă București. Socrii Anei Geoană s-au distrat pe cinste, simțindu-se foarte bine în România.

Logodna Anei Geoană, petrecere într-un decor de poveste. Cum au sărbătorit invitații

Ivona Nenu, wedding planner, a dezvăluit pe rețelele de socializare detalii de la evenimentul grandios.

„Ana Geoană și Garrett Cayton – fericiți, luminoși în ziua petrecerii lor de logodnă! În peste 300 de ani, Palatul Mogoșoaia a fost martor, a găzduit și a păstrat mii de povești de iubire celebrate, iar din 4 august acesta va păstra, peste timp, și iubirea dintre Ana și Garrett, emoția familiilor lor de a-și vedea copiii atât de fericiți, unul în brațele celuilalt, și bucuria prietenilor veniți din toate colțurile lumii pentru a le fi alături într-o astfel de zi de sărbătoare”, a scris Ivona pe rețelele de socializare.

Sarmalele și bulzul, pe placul invitaților din America

Cei prezenți la petrecerea de logodnă dintre Ana și Garrett s-au bucurat de adevărate delicii culinare. Invitații americani s-au arătat impresionați de sarmale și bulz. Pe ringul de dans atmosfera a fost încinsă atât cu hit-uri internaționale, cât și cu muzică populară.

Imagine de colecție cu familiile tinerilor logodiți. Cum arată socrii Anei Geoană

Imagini de colecție cu Ana, Garrett și părinții lor. Familia Geoană a fost gazda perfect pentru familia lui Garrett. Invitații de peste Ocean au fost impresionați de pregătirile de la Palatul Mogoșoaia. Într-una dintre fotografii apar părinții celor doi tineri: în partea stângă Andrea Goldrich Cayton (viitoarea soacră a Anei), Barry Cayton (viitorul socru), iar în partea dreaptă sunt soții Mihaela și Mircea Geoană.

Socrii Anei Geoană, logodnicul și părinții ei
Socrii Anei Geoană, logodnicul și părinții ei. Sursă foto: Ivo Your Wedding Planner

Cine sunt Andrea și Barry Cayton, socrii Anei Geoană

Barry Cayton este antreprenor și proprietar al companiei Audio Command systems. În anul 2019, mama lui Garrett și mătușa lui au donat 10 milioane de dolari pentru a înființa Jona Goldrich Center pentru pacienții cu Alzheimer, în cadrul departamentului de neurologie al Institutului Cedars Sinai din Los Angeles.

Când va avea loc nunta Anei Geoană cu Garrett Cayton

Nunta fiicei lui Mircea Geoană cu iubitul ei, Garrett, va avea loc anul viitor la Veneția. Anul acesta, cei doi îndrăgostiți merg în vacanță acolo pentru a se ocupa de detaliile privind organizarea nunții.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.5 63 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *