Cine sunt vedetele de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” 2022. Lidia Buble și Cornel Palade, pe listă

Nume grele din diferite domeniile au intrat în competiția pentru titlul de Regele sau Regina Junglei

Este oficial! Se cunosc numele celor 12 concurenți care vor participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lista competitorilor este plină de numele grele din showbizul românesc. Printre cei care au ales să își testeze limitele în jungla din Republica Dominicană se numără fostul fotbalist Giani Kiriță, jurnalista Mara Bănică, cântăreața Lidia Bucle și comediantul Cornel Palade. Însă surprizele nu se opresc aici. Celebrități la care puțini s-ar fi gândit au spus „da” acestei provocări.

Cine sunt cele 12 vedete de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” 2022

Vedetele din România vor trebui să facă față unor provocări incredibil de dificile în jungla din Republica Dominicană. Vor fi izolate, deprate de casă, fără aceces la telefon sau internet și trăind sub cerul liber fără hrană, înconjurați de animale și insecte. În mare cam așa va arăta viața celor 12 celebrități care vor intra în competiția pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Pe lista celor care au ales să meargă la mii de kilometri depărtare de casă pentru a-și testa limitele, în cadrul emisiunii „Sunt celebru. scoate-ma de aici!”,  se regăsesc nume importante din toate domeniile.

„Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.” – se arată în comunicatul postului de televiziune.

Celebritățile care au ajuns în junglă

Cele 12 vedete care și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

Giani Kiriță
Giani Kiriță

„Nu vă închipuiți ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce”

Prezentatorii emisiunii sunt Cabral și Adela Popescu. Și cum filmările au început deja, cei doi au dezvăluit puțin din ce se întâmplă acum în junglă.

”Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

”Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le “povestesc”. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei”, a declarat Adela Popescu.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va fi difuzată din toamnă de Pro TV.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.