Coafura care îmbătrânește orice femeie. La 30 vei arăta ca de 50 de ani

Ce coafuri trebuie să eviți dacă vrei să pari mai tânără.
Coafura care îmbătrânește orice femeie. La 30 vei arăta ca de 50 de ani

După o anumită vârstă, orice femeie începe să fie mai atentă la felul în care se machiază sau se coafează. Este perfect normal ca după 30 de ani să te gândești ce fel de machiaj sau tunsoare ar putea ascunde primele linii de expresie. De aceea, este bine să știi ce tipuri de coafuri evidențiază exact aceste detalii nedorite.

Coafura care îmbătrânește orice femeie

Este bine de știut că alături de coafurile în tendințe care ne avantajează, există coafuri care ne pun în valoare foarte puțin. Acestea pot chiar să adauge în plus câțiva ani, de care chiar nu aveam nevoie.

Tocmai stilistii confirmă cât de bine pot încadra chipul anumite tipuri de tunsori. Chiar dacă nu este vorba de vreun elixir al tinereții, cu efecte miraculoase, unele coafuri cu siguranță ne pot face să arătăm mai tinere. Alte stiluri, pe de altă parte, ne pot face să arătăm mai în vârstă. Iată ce coafuri este bine să eviți.

Tunsoarea pixie sculptată

Tunsorile pixie au un efect clar de bumerang. Ele par să întinerească atunci dar de fapt, aspresc trăsăturile feței. Prin urmare, tunsorile scurte cu șuvițe sculptate și șuvițele decolorate cu gel ar trebui cu siguranță evitate. În ciuda timpului și grijii dedicate coafării, acestea nu vor atinge aspectul dorit. Mai ales dacă alegi această tunsoare după 30 de ani, când ridurile încep să fie mai expresive.

De asemenea, părul foarte lung, drept, fără volum, ar trebui cu siguranță eliminat. Coafura ideală trebuie să înmoaie trăsăturile și nu să concentreze atenția asupra ridurilor. Lungimea perfectă ar trebui să fie sub umeri. La o anumită vârstă, părul devine mai fin, așa că o tunsoare lungă și dreaptă va face părul să pară mai puțin voluminos și va pune accent pe ridurile feței.

Tunsorile în scări

Bretonul este o modalitate bună de a acoperi ridurile frunții, dar ai grijă să nu fie tăiat prea curat. Nici pentru tunsorile în scări, părul nu ar trebui să fie foarte mult filat. Părul șuvițat care începe în centrul capului și coboară în formă de triunghi nu este o alegere bună. O tunsoare dreaptă, mediu-lungă cu breton se potrivește doar anumitor persoane. Același lucru este valabil și pentru coafurile care încadrează într-un stil ascuțit fruntea.

Nici măcar tunsorile foarte scurte nu mai pun în valoare femeile după o anumită vârstă. Odată cu menopauză, părul își pierde textura și grosimea. Tunsorile foarte scurte le reduc prea mult volumul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7 175 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *