Concurenta de la “Bravo, ai stil!” pe care Maurice Munteanu o apreciază. “Asta ne interesează!”. Ce dezvăluie despre relația cu Raluca Bădulescu EXCLUSIV

Adevărul nebănuit despre legătura dintre cei doi jurați

Maurice Munteanu se află, încă de la primul sezon, în ipostaza de jurat la “Bravo, ai stil!”, emisiune care i-a captivat pe mulți telespectatori încă de la început. Editorul de modă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre concurenta pe care o apreciază în acest sezon. Mai mult, el ne-a explicat cum se înțelege cu Raluca Bădulescu, colega lui din emisiunea de la Kanal D.

Pe cine apreciază Maurice Munteanu de la “Bravo, ai stil!”

Maurice Munteanu consideră că factorul “Bravo!” îl are o concurentă care nu a intrat de la început în competiție, anume Maria. Juratul, aflat la Elle Style Awards, ne-a explicat că în show-ul dedicat stilului vestimentar este apreciată performanța, astfel că oamenii talentați trebuie aplaudați întotdeauna, de față cu toată lumea:

“Factorul Bravo îl are o concurentă intrată relativ recent, nu din prima, Maria. Mi-a arătat că este sensibilă, că este talentată, iar asta ne interesează. Eu am apreciat întotdeauna performanța. Nu aș vrea să se facă o confuzie, nu există favorită. Eu apreciez performanța. Nici nu o cunosc, nu asta ne interesează. Noi apreciem performanța. Dacă un om este bun sau foarte bun, chestia asta trebuie susținută și aplaudată la scenă deschisă.”

Ce spune despre concurentele care vor să apeleze la ajutorul unui stilist: “Nu este OK!”

Formatul “Bravo, ai stil! Celebrities” era unul diferit, astfel că în sezonul acesta concurentele nu au voie să apeleze la ajutorul unui stilist. Maurice Munteanu consideră că ținutele ar trebui să fie făcute de fetele care au acceptat provocarea de a participa la emisiune, nu de altcineva. Astfel, juratul este de acord să fie excluse din show cele care încalcă regulile:

“Așa a fost formatul la momentul respectiv, dacă ne referim la Celebrities. Dar mie nu mi se pare corect, este ca și cum la Olimpiada de franceză ți-ar face lucrarea profesoara. Păi cine primește medalia? Tu, pentru ce ai făcut sau profesoara de franceză? Nu, nu este OK. Este mult mai bine așa. Bineînțeles, s-a spus asta. (n.r. ca fetele care sunt prinse cu stilist să fie excluse) Clar, 100%.”

Citește și Maurice Munteanu, despre piesele vestimentare pe care nu ar mai trebui să le purtăm: “Rochiile de nuntă, de nașă, din dantelă de plastic”. Ce părere are despre piesele second hand EXCLUSIV

Ce spune despre Raluca Bădulescu

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu sunt de ani de zile jurați la “Bravo, ai stil!”. Cei doi au și o legătură de prietenie extrem de frumoasă, astfel că starul ne-a dezvăluit că niciodată nu s-a certat cu vedeta, ținând cont că nu au existat motive:

“Niciodată, cum să mă cert cu pisica mea? (n.r. cu Raluca Bădulescu) Mai țipăm unii la alții, dar de drag, așa. Răcnim, de fapt, nu țipăm. Nouă așa ne place, ne calmează. Nu, nu avem motive de ceartă, doar de amor nebun.”

Citește și Motivul pentru care Ilinca Vandici nu ar putea să împartă cabina de la „Bravo, ai stil!” cu Raluca Bădulescu. „Sincer, mi-ar fi foarte greu” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *