Condiția pusă de Cabral pentru a prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Asta a fost discuția”. Dezvăluiri din culisele emisiunii VIDEO EXCLUSIV

Cabral a mărturisit că a avut mari emoții în timpul uraganului Fiona

Timp de aproape 3 luni, Cabral și familia lui au stat în Republica Dominicană, acolo unde prezentatorul TV a filmat alături de Adela Popescu reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Deși pe rețelele de socializare părea că se distrează în fiecare minut petrecut acolo, lucrurile nu au fost tocmai roz. Cabral a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a avut mari emoții în timpul uraganului Fiona, dar și în zilele ce au urmat.

Ce făceau Cabral și Adela Popescu, în Republica Dominicană, atunci când nu filmau pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Atât Adela Popescu cât și Cabral au acceptat proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” abia după ce au discutat cu partenerii de viață și i-au convins pe aceștia să-i urmeze în Republica Dominicană. Doar în aceste condiții, cu toată familia alături, cei doi ar fi putut face față provocării.

„Adela este un partener foarte tare, foarte mișto, are experiență foarte multă și de direct, și de înregistrare, și de film, și ce vrei tu, și ne-am completat foarte bine. Oricum suntem prieteni, deja îmi plăcea de ea, dar profesional am mai colaborat acum ceva ani, am mai revenit acum după ce am mai acumulat amândoi experiență și a ieșit foarte bine. Seara, când aveam programul mai liber, ieșeam în stradă cu scaune și cu mese, pe cuvânt, cum vezi în filmele alea sud-americane, cu copii, cu căței, cu purcei, cu toată lumea grămadă. Mai trecea câte o mașină, mai strângeam alea, le puneam la loc. Nu aveau semințe, acolo era cu mango și cu banane”, ne-a povestit Cabral despre experiența de acolo și despre prietenia cu Adela și Radu, prietenie care durează de ani buni.

Cu toate acestea, prezentatorul TV a mărturisit că nu se numără printre acei prieteni pe care Radu Vâlcan reușește să-i convingă să facă mai mult sport, să iasă la alergare și să-și schimbe regimul alimentar.

„Dimineața care a urmat celei de-a doua zile de furtună el avea de gând să iasă la alergare. Andreea, în ultima secundă, i-a urlat să nu iasă la alergare că face parașutism. Cât despre mine, nu m-a convins nici să alergăm, nici să mâncăm sănătos. A venit și mi-a dat semințe de quinoa, chia, mia, și nu m-a convins”.

„Eu dorm cu Namiko, care mai doarme, și Andreea cu Tiago, care nu doarme”

Însă nu toate zilele au fost cu râsete, cu petreceri la piscină, momente pe plajă cu familia. Pe perioada șederii în Dominicană, Cabral a dat nas în nas cu uraganul Fiona, care a provocat pagube destul de mari și a instalat panica printre localnici.

„Foarte mișto a fost furtuna. Nu m-am panicat, dar ne-am făcut griji pentru că nu știam la ce să ne așteptăm. Noi ne gândeam că o furtună în România când ajunge la 100 kilometri pe oră e nasoală, iar ei anunțau 160 kilometri pe oră. Nici nu eram la noi acasă unde ne-am obișnuit cu termopane, 3-4 camere, ei acolo au, pentru că este țară tropicală, niște felii de geam, efectiv „foaie” de geam, care se împing de colo-colo. Nu știam dacă e securizat geamul, dacă se sparge. Am fost foarte stresați din punctul ăsta de vedere. Până la urmă eu mă tot gândeam că ne facem griji prea mari și o să ajungem la un moment dat să râdem. Nu a fost așa. Adică nu”, ne-a mai povestit Cabral amuzat acum de situație, completând însă că Fiona a avut și o parte pozitivă, anume că a reușit să-l calmeze pe fiul lui, Tiago, care de aproape un an nu a dormit nicio noapte fără să se agite și să se trezească de câteva ori.

Uraganul Fiona din Dominicană l-a calmat pe fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka. „A fost prima noapte din viața lui în care a dormit buștean”

„Faza cea mai tare este că Tiago, fiul cel mic, nu doarme noaptea, nu doarme. Nu ai înțeles, chiar nu doarme. Eu dorm cu Namiko, care mai doarme, și Andreea cu Tiago, care nu doarme. Atunci a fost prima noapte din viața lui în care a dormit buștean. Pe cuvânt. Se auzea vântul afară zici că intra locomotiva peste tine, ne lua țiglele din spatele casei, le ridica și le izbea de cealaltă parte a casei, era nenorocire. Dormeau cei mici de nu ai văzut așa ceva. A fost bine până la urmă”.

„Furtuna a scos din ascunzători toate animalele, erau șerpi veninoși, erau toate tarantulele”

Nici zilele de după nu au fost prea minunate pentru cei aflați în Dominicană, spre disperarea copiilor care își doreau să o imite pe Peppa Pig, un celebru personaj de desen animat, și să se atunce în nămol și băltoci.

„Problema noastră nu era cu nămolul, problema noastră era că furtuna a scos din ascunzători toate animalele, erau șerpi veninoși, erau toate tarantulele, erau toate alea, acolo, săracele disperate. Atunci când ai animale disperate sunt și nervoase și sunt și mai agresive, așa că nu am lăsat copiii să se joace în nămol”, a mai povestit Cabral pentru EGO.ro.

Cabral și Andreea Ibacka
Cabral și Andreea Ibacka

„Hai să mai stăm și degeaba”

În momentul de față, reîntors deja de ceva vreme din Dominicană, Cabral a declarat că vrea să facă o pauză, să se odihnească și să petreacă mai mult timp alături de familia lui. „Hai să mai stăm și degeaba”, ne-a declarat amuzat Cabral, completând că nu ar fi luat nici proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” dacă soția lui nu s-ar fi încumetat în această aventură și nu ar fi venit cu cei doi copii în Dominicană.

„Mi-a fost extrem de bine cu familia alături. Nu aș fi plecat fără ei. Sub nicio formă. Nu poți să stai atât de mult departe de familie, te pierzi. Serios. Asta a fost discuția în familie. I-am zis Andreei că dacă ea poate veni, adică să mergem toți, fac proiectul, dacă nu, nu mă bag pentru că nu pot să plec de lângă ei”, a mai completat Cabral pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *