Confesiunea dureroasă a Andreei Bănică: “Am zis că plec de acasă, că nu mai suport abuzurile lui”. Nimeni nu ar fi bănuit ce suferință poartă

Andreea Bănică: „Eu mi-am promis că nu voi ajunge aşa”
Confesiunea dureroasă a Andreei Bănică: “Am zis că plec de acasă, că nu mai suport abuzurile lui”. Nimeni nu ar fi bănuit ce suferință poartă

Confesiunea dureroasă a Andreei Bănică despre relația cu tatăl ei. Cântăreața și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale, copilăria. Tatăl ei, bărbatul care ar fi trebuit să o ocrotească și să îi călăuzească pașii, a căzut în patima alcoolului, iar din acel moment lucrurile o întorsătură neașteptată.

Violențele din familie au determinat-o pe artistă să plece de acasă de foarte tânără și recunoaște că norocul ei a fost faptul că l-a cunoscut pe Lucian Mitrea, cel care îi este alături de peste 28 de ani și care i-a devenit soț în urmp cu un deceniu și jumătate.

Confesiunea dureroasă a Andreei Bănică: “Am zis că plec de acasă, că nu mai suport abuzurile lui”

În prezent, Andreea Bănică se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes și o familie frumoasă, cu un soț iubitor și înțelegător, căuia i-a dăruit doi copii. Însă viața artistei nu a fost întotdeaua roz. În spatele fericirii prezente se ascunde un trecut dureros, plin de traume.

Copilăria și-a petrecut-o în Eforie Sud, într-o familie în care consumul de aclool și violențele deveniseră o obișnuință din partea tatălui. În primii ani ai copilăriei, Andreea Bănică a trăit clipe frumoase alături de părinți și sora ei, însă totul s-a schimbat atunci când tatăl vedetei a căzut în patima alcoolului. După un impas financiar, bărbatul și-a găsit refugiul în băutură.

Din acel moment, relația lui cu familia s-a degradat, făcându-le să sufere atât pe soția sa, cât și pe cele două fiice. La vârsta de 19 ani, nemaisuportând violențele și abuzurile, Andreea Bănică a decis că este momentul să plece de acasă. Iar decizia s-a dovedit a fi una cât se poate de bună, întrucât ulterior a reușit să își pună ordine în viață.

„În primul rând m-a ambiţionat faptul că am vrut să fiu o femeie independentă, pentru că am văzut în familie o mamă care nu avea curaj să se impună şi să pună piciorul în prag. Părinţii mei nu au avut o viaţă prea uşoară împreună, probabil că s-au iubit la început, după care tata a început să bea şi nu a mai fost cum trebuia să fie, iar mama mea nu avea curaj, nu neapărat să divorţeze, dar să se impună, să pună piciorul în prag, să ia atitudine.

Eu mi-am promis că nu voi ajunge aşa, voi fi o femeie independentă, voi avea avea o familie frumoasă, nicidecum cu un soţ violent vreodată. Asta m-a făcut să mă ambiţionez şi să ajung unde sunt astăzi„, a dezvăluit artista pentru Fanatik.

„Avea nevoie de ajutor şi nu avea cine să i-l ofere pe vremea aia”

Cu toate că devenise greu de suportat în ultima perioadă, tatăl Andreei Bănică a fost însă un om remarcabil, așa cum îl descrie chiar artista. Înainte de a deveni alcoolic, avea tot timpul grijă de familia lui. Iar pe Andreea, căreia i-a remarcat potențialul, a sfătuit-o întotdeauna să nu renunțe la visurile sale și să încercere să fie cât mai chibzuită cu banii.

„Tatăl meu îşi dorea foarte mult ca eu să devin artist şi să fiu un om împlinit. Tatăl meu s-a bucurat enorm când mi-am luat prima mea maşină din banii munciţi de mine, tot timpul îmi spunea să economisesc, tatăl meu a avut calităţi foarte bune, nu doar faptul că era violent şi mâncam bătaie de la el. Însă toate lucrurile astea se întâmplau din cauza faptului că era bolnav şi nu avea voie să bea, de aici pornea totul, iar el nu înţelegea, avea nevoie de ajutor şi nu avea cine să i-l ofere pe vremea aia, iar eu eram foarte mică ca să pot să-l ajut”, a povestit artista.

Tatăl Andreei Bănică a murit în urma unui incident tragic

Tatăl Andreei Bănică a murit în urmă cu mai mulți ani în urma unui incident tragic. În timp ce venea de la o întâlnire cu prietenii, stropită cu mult alcool, și se îndrepta spre casă, bărbatul s-a luat la ceartă cu un om  pe stradă. Acesta din urmă l-ar fi împins pe tatăl artistei și a căzut cu capul de o piatră. Lovitura i-a fost fatală.

„A murit într-un accident. A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat”, a povestit în urmă cu câțiva ani Andreea Bănică într-o emisiune TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.4 30 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *