Cosmina Păsărin, despre greșelile din trecut și relații. Ce poți găsi și acum în casa vedetei: „Plănuiesc să le dau sau să le donez” VIDEO EXCLUSIV

Cosmina Păsărin: "Este bine să ne bucurăm de prezent, de ce este nou"

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, bucurându-se de o frumoasă carieră. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre greșelile pe care le-a făcut în trecut, când încerca să repare anumite legături. De asemenea, ea ne-a explicat ce a găsit în casa ei după ce și-a făcut ordine, punctând că are planuri de a da sau a dona anumite lucruri.

Cosmina Păsărin: “Am adunat foarte multe lucruri pe care plănuiesc să le dau sau să le donez”

Cosmina Păsărin ne-a mărturisit că mai are haine în casă pe care le-a cumpărat la vârsta de 19 sau 20 de ani. Totuși, vedeta plănuiește să doneze sau să dea din lucruri, mai ales pentru că și-a făcut ordine în dulap recent:

“Haine de când eram adolescentă nu mai am, dar mai am și acum haine pe care le-am cumpărat la 19 sau 20 de ani. Mi-am făcut de curând ordine în dulap, am adunat foarte multe lucruri pe care plănuiesc să le dau sau să le donez și chiar am observat acest detaliu. Am foarte multe haine din respectiva perioadă. Nu le mai port pentru că nu mă mai reprezintă neapărat, deși nu aș putea să spun că este o mare diferență de stil, nu e ca și cum atunci purtam ținute extravagante. Cumva, stilul a cam rămas același. Mă gândesc dacă să le dau sau să le păstrez amintire.”

“Este bine să ne facem ordine în casă, în dulap, în viață!”

De asemenea, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea consideră că este bine să ne facem, din când în când, ordine în viață. Frumoasa brunetă susține că nu este bine să forțăm anumite atașamente, fie că vorbim despre oameni sau despre lucruri:

“Eu evit nostalgiile de genul acesta, Chiar cred că, din când în când, este bine să ne facem ordine în casă, în dulap, în viață, între prietenii, de ce nu. Atunci când lucrurile nu ne mai sunt de folos sau atunci când nu mai rezonăm cu unii oameni nu cred că este bine să forțăm niște atașamente de genul acesta, cum ar fi hainele foarte vechi care nu mai sunt într-o stare bună. Chiar este bine să eliminăm energiile acestea, care sunt păstrate acolo.”

Citește și Cosmina Păsărin, despre relațiile amoroase: „Am avut, în trecut, din păcate, relații care nu erau chiar ce mi-aș fi dorit eu” Ce spune despre persoana potrivită EXCLUSIV

“Nu am știut lucrurile acestea cu ani în urmă, le-am aflat mergând prin viață”

Mai mult, Cosmina Păsărin a explicat că, în trecut, a încercat să repare anumite legături, însă s-a dovedit că aceasta a fost o greșeală. În cazul în care anumite prietenii sau relații nu mai sunt bune, acestea trebuie rupte pentru a merge mai departe sau a evolua:

“Am făcut greșeli de genul acesta, în trecut. (n.r. să încerce să repare o legătură) Până la urmă, s-a dovedit că este bine, din când în când, să rupi unele legături dacă ele nu mai sunt benefice pentru tine. Așa este sănătos. Nu am știut lucrurile acestea cu ani în urmă, le-am aflat mergând prin viață. Da, cred că este important pentru că astfel de legături ne pot trage în jos. Este bine să ne bucurăm de prezent, de ce este nou. Cumva, dacă rămâi ancorat în conexiuni care nu îți mai sunt de folos, iar aici mă refer la mai multe lucruri, menționate anterior, poate că nu evoluezi. Eu am simțit chestia asta. Atunci când am luat decizii de genul acesta parcă s-au așezat lucrurile mai bine. Nu este doar teorie, chiar funcționează.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *