Cristina Cioran, despre creșterea fiicei sale alături de fostul partener: “Deocamdată interesul nu se arată”. Ce spune despre o nouă relație VIDEO EXCLUSIV

Cristina Cioran: “Nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții"

Cristina Cioran a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă. Vedeta a devenit mămică, bucurându-se de o superbă fetiță, Ema. Aceasta a încheiat, de curând, relația pe care o avea cu tatăl fiicei sale. Ea ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că susține această decizie și s-a mutat recent cu mama ei, care o ajută la creșterea micuței. Cât despre o nouă relație, actrița își dorește să ia o pauză de la viața amoroasă.

Cristina Cioran: “Nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții”

Cristina Cioran ne-a vorbit despre faptul că s-a mutat cu mama ei, de curând. Vedeta se bucură de ajutor atunci când vine vorba despre creșterea fiicei sale, Ema. Chiar dacă nu se aștepta să locuiască din nou cu femeia care i-a dat viață, actrița se bucură de compania ei:

“Ce să facă fetița mea, Ema este bine, este acasă cu mama, de altfel. Mama m-a păsuit astăzi, mi-a dat voie, de altfel, să vin la un eveniment. Mă ajută foarte mult, ne-am mutat împreună, cum ar veni. Este adevărat că nu mă așteptam la 45 de ani să mă mut cu părinții, dar ce să zic asta este situația. În rest, este foarte bine, creștem, mâncăm, ne dezvoltăm, începem să vorbim, începem să mergem, este foarte bine.”

Își va duce fiica la creșă

Din vară, Cristina Cioran o să se întoarcă la locul de muncă, astfel că micuța Ema o să se bucure de colectivitatea din creșă. Vedeta ne-a mărturisit că, chiar dacă s-a încheiat un capitol din viața ei în momentul în care a pus stop relației pe care o avea cu tatăl fiicei sale, totul merge ca pe roate:

“Bine, este și cumva o reconectare cu mama mea și este foarte bine că este așa. Mă descurc și singură, să nu crezi că nu, doar că am decis să rămânem împreună. Deocamdată nu, dar o voi duce, da (n.r. la creșă). O voi duce pentru că din vară mă întorc la muncă, eu lucrez la un centru cultural și mă voi întoarce la job. Atunci, da, o voi duce la creșă. Totul este perfect, nici nu se putea mai bine. Atunci când se încheie un capitol, cu siguranță este începutul altuia, care poate să fie mai ușor, mai greu, na. Nu poate să fie nimic perfect.”

Cristina Cioran
Cristina Cioran, despre creșterea fiicei sale alături de fostul partener

 “Am luat această decizie să plec, să închei această relație”

Mai mult, Cristina Cioran a punctat că s-a hotărât să pună capăt relației pe care o avea, astfel că își susține decizia. Cu privire la creșterea micuței Ema alături de fostul partener, actrița a mărturisit că interesul către o colaborare în acest sens nu s-a arătat:

“Eu sunt OK, nu știu ce ar fi trebuit să fac. Am luat o decizie pe care mi-am susținut-o. Am luat această decizie să plec, să închei această relație, ca atare eu zic că sunt bine. Acum ce se întâmplă mai departe cu cealaltă parte, nu este treaba mea. Deocamdată interesul nu se arată. Nu știu cum vom face (n.r. cu privire la creșterea fiicei sale alături de fostul partener). Vom face cumva, într-un fel.”

Nu se gândește să își refacă viața momentan

De asemenea, frumoasa blondină nu se gândește, momentan, să își refacă viața. Vedeta, care se bucură de o superbă fiică, Ema, ne-a mărturisit că vrea să ia o lungă pauză atunci când vine vorba despre viața amoroasă:

“Acum să nu te gândești că sar din relație în relație sau din aventură în aventură. Nu îmi mai trebuie. Vreau să iau o lungă pauză de orice la capitolul acesta.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.9 47 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *