Cu ce se ocupă de fapt nora lui Marcel Ciolacu. Fiul premierului și aleasa lui s-au căsătorit după 4 ani de relație, imagini de la eveniment

Familia lui Marcel Ciolacu a sărbătorit sâmbătă, 9 septembrie, un moment extrem de special. Filip Ciolacu și partenera lui s-au căsătorit civil, oficializând astfel angajamentul și povestea lor de iubire pe care o împărtășesc de patru ani. Se pare că proaspeții însurăței au rostit cu hotărâre cel mai important „Da” din viața lor.

Fiul premierului s-a căsătorit

Andrei Filip Ciolacu și partenera lui au decis să-și oficializeze relația printr-o căsătorie civilă intimă, în prezența familiei și a unor colegi politicieni. Această ceremonie a avut loc în Buzău și a marcat un moment important în viața lor, după patru ani de relație. Nu doar cuplul proaspăt căsătorit a avut emoții, dar și socrul mare, Marcel Ciolacu, care a făcut și primele declarații după nunta restrânsă a fiului sau.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția premierului Marcel Ciolacu. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani, dar nu locuiesc împreună

„Este un moment plin de emoție, lucru normal, vedem, să decidă mai departe ce vor ei, oricum au decis singuri și până acum. Este normal să ai emoții nu numai acum, am avut și aseară când am stat cu ei de vorbă și astăzi, presupun că o să am în continuare.

Sunt doi copii extraordinari, doi copii buni, care învață, își fac o carieră, sper să mă facă bunic cât mai curând. Au zis că după ce termină ultimul an de facultate, după ce intră la Rezidenţiat. Ei decid singuri”, a declarat Marcel Ciolacu după ceremonia de sâmbătă, potrivit Agerpres.

Cine a mai participat la eveniment

Momentul mult așteptat a avut loc la Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a oficiat ceremonia, după care cuplul s-a îndreptat către un local pentru a sărbători acest moment deosebit.

Vezi și: Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Marcel Ciolacu, premierul României. Este o prezență discretă în spațiul public, imagini rare

Andrei Filip Ciolacu și partenera sa și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă, la care au luat parte doar cei mai apropiați membri ai familiei și personalități influențe din sfera politică. Printre invitați s-au numărat Paul Stănescu, Alfred Simonis, Lucian Romaşcanu, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

Cine este nora lui Marcel Ciolacu

Nora lui Marcel Ciolacu are 23 de ani și se numește Iris Alexa Constantinescu. Ea este, de asemenea, studentă la medicină, la fel ca și soțul ei.

Iris își dorește cu ardoare să devină un medic de succes, urmând exemplului mamei sale, care activează și ea în acest domeniu, lucrând la secția UPU a spitalului din Câmpulung Muscel.

Te poate interesa și: Când fac nunta Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Reacția lui Dan Capatos: “Ascultă-mă, pentru mine este șoc total”

Pe lângă pasiunea pentru medicină, Iris manifestă și un interes pentru artă și pictură, dar prioritatea ei principală este să se concentreze pe cariera medicală, deoarece ea și soțul ei sunt amândoi studenți în ultimul an la Facultatea de Medicină Generală „Ovidius”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.6 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *