Cu ce se ocupă Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer. Încasează lunar o sumă frumoasă din asta

Deea se implică trup și suflet în activitate

Scris de: Daoud Andra

01 Apr. 2023

Deea Maxer a devenit cunoscută datorită talentului muzical, însă ulterior s-a reprofilat. În perioada în care a format un cuplu cu Dinu, cei doi au scos câteva piese împreună, după care Deea s-a îndreptat către un alt domeniu, în care câștigă bani frumoși. Cu ce se ocupă Deea în prezent și la ce sume ajung câștigurile ei lunare.

Domeniul care îi aduce mii de euro pe lună: cu ce se ocupă Deea Maxer

Deea Maxer a cochetat, la începutul anilor 2000, cu muzica. Așa l-a cunoscut pe Dinu, în urmă cu 18 ani, și au ajuns să formeze un cuplu. Cei doi au continuat să colaboreze pe plan muzical și după căsătorie, însă ulterior Deea s-a reprofilat și a lăsat muzica pe planul al doilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer a absolvit Facultatea de Jurnalism, însă nu a profesat în presă.

Citește și: Dezvăluirea surprinzătoare cu care a revenit Dinu Maxer, după ce a anunțat divorțul de Deea. „Preferăm să vă spunem adevărul”. Ce a ieșit acum la iveală

Și-a găsti în schimb chemarea într-un domeniu conex: marketing online. În urmă cu ceva timp, Deea a început să lucreze în acest domeniu și s-a angajat mai întâi pe post de consultant la o cunoscută firmă de cosmetice. Chiar ea a povestit în trecut că a evoluat rapid în cadrul companiei, ajungând pe o poziție de conducere la puțin timp după angajare.

Deea a explicat că lucrează în multi level marketing, după ce a reușit să atingă un record de vânzări pe țară și a fost numită manager al companiei. Sarcinile ei au legătură cu promovarea companiei în mediul online, dar și cu extinderea serviciilor acesteia.

Citește și: Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer ar fi divorțat. Fanii i-au adus acuzații grave. Ce spune însă Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer

Dinu Maxer, mândru de fosta lui soție

În urmă cu ceva timp, Dinu Maxer spunea că este foarte mândru de cea care, la vremea respectivă, încă îi era soție. El a dezvăluit că Deea este foarte implicată în ceea ce face și reușește să câștige și 3.000 de euro pe lună numai din această meserie. La aceasta se adaugă diferite contracte de imagine, campanii online și colaborări cu diferite brand-uri.

Citește și: Ce a postat Deea Maxer după ce s-a spus că ar avea deja pe altcineva: „Colorează-mi cerul gri”. Mesaj surprinzător la scurt timp de la divorț

Deea Maxer face PR în prezent și pentru o clinică de înfrumusețare, având un venit suplimentar și din această activitate. Gurile rele au spus, în momentul în care a anunțat divorțul, că Deea ar avea o relație mai mult decât profesională cu medicul estetician de la clinica respectivă, însă fostul ei soț, Dinu, i-a luat apărarea și a spus că nu este vorba nici pe departe despre așa ceva.

După divorț, Deea Maxer și-a cumpărat un apartament în același bloc în care a locuit alături de familia ei până cu curând. Cei doi copii pe care îi are împreună cu Dinu Maxer pot, astfel, să fie aproape de amândoi părinții în cea mai mare parte a timpului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
6.8 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *