Cu ce se ocupă și cum arată sora mijlocie a Andrei, Aura Mihai. Imagini rare cu cele două

Detalii despre sora mijlocie a Andrei. Iată cu ce se ocupă și cum arată Aura Mihai!

Andra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Cu toate astea, putini știu că artista provine dintr-o familie numeroasă. Vedeta are un frate și două surori de care este extrem de apropiată. Recent, soția lui Cătălin Măruță a sărbătorit-o pe sora ei mijlocie. Iată cum arată și cu ce se ocupă Aura Mihai!

Andra are trei frați mai mari

Pe Andra Măruță o cunoaște o Românie întreagă datorită vocii sale impresionante și hit-urilor pe care le-a lansat de-a lungul timpului. Puțini sunt cei care știu, însă, că vedeta mai are trei frați, pe Săndel, Aura și Diana.

Săndel Mihai are 46 de ani și nu este străin de lumina reflectoarelor. El este cântăreț de muzică populară și nu de puține ori a apărut pe scenă alături de mult mai celebra sa soră.

Diana este cea mai mare dintre toți frații. Ea are 47 de ani și locuiește în Câmpia Turzii. Acolo, sora cea mare a Andrei lucrează într-un centru pentru bătrâni.

Cu ce se ocupa si cum arata sora mijlocie a Andrei, Aura Mihai
Andra si sora ei mijlocie

Din ce își câștigă banii sora mijlocie a Andrei

Recent, mai exact pe data de 30 septembrie, partenera lui Cătălin Măruță a sărbătorit-o pe sora ei mijlocie. Aura Mihai a împlinit 41 de ani și, la fel ca și sora ei cea mare, locuiește în Câmpia Turzii.

Aceasta este căsătorită și are un băiețel minunat, iar banii și-i câștigă din profesia de make-up artist. De câțiva ani de zile, Aura Mihai lucrează la un salon cunoscut din orașul său natal. Cu ocazia zile sale de naștere, Andra a ținut să-i transmită un mesaj special.

”Cea mai veselă persoană pe care o cunosc ești tu, și astăzi este ziua ta.🥰 Îmi doresc să rămâi la fel de energică, sinceră și sufletistă cum te știu dintotdeauna ❤️ La mulți ani, sora mea! @auraclaudiamihai”, a scris artista pe pagina ei de Instagram.

Citește și Momentul care a emoționat-o până la lacrimi pe Andra. Soțul ei, Cătălin Măruță, a filmat imediat. Imaginile au surprins pe toată lumea!

”Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi”

Într-un interviu pentru Antena Stars, Andra Măruță a vorbit despre copilăria ei. Vedeta a precizat că ea și frații ei s-au confruntat cu multe lipsuri, dar acest lucru i-a făcut să fie și mai uniți.

”Faptul că nu am avut bani ne-a făcut mai uniţi, ştim să apreciem puţinul. Eram nişte copii tare înţelegători, nu voiam mai mult, căci ştiam că nu se poate. A fost greu, dar a fost foarte frumos.

Nu îmi amintesc cadourile, ci trăirile de atunci. Toţi copiii ieşeau la geamuri şi se lăudau cu ce au primit de la părinţi, toţi aveau portocale. Într-un an ştiu că nu am mai primit nimic, şi nu am mai ieşit la geam, ca să nu ne facem de râs”, a mărturisit artista.

Citește și Cătălin Măruță, cel mai emoționant mesaj pentru Andra: “Jumătatea mea mai bună”. Fanii sunt topiți, imagini superbe cu cei doi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *