Cum a ajuns Eli Lăslean să o îmbrace pe Prima Doamnă a României. „Toată această poveste frumoasă a început de Buna Vestire în 2015”

Eli Lăslean a povestit cum a ajuns să se ocupe de ținutele lui Carmen Iohannis
Cum a ajuns Eli Lăslean să o îmbrace pe Prima Doamnă a României. Toată această poveste frumoasă a început de Buna Vestire în 2015

Eli Lăslean este cea care se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, de aproximativ șapte ani. În cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, creatoarea de modă a povestit cum a început totul.  Aceasta mărturisește că până în prezent au fost făcute pentru Prima Doamnă peste 40 de ținute pe care le-a purtat de-a lungul timpului.

Cum a ajuns Eli Lăslean să o îmbrace pe Prima Doamnă a României

Eli Lăslean povestește că totul a început ziua de Buna Vestire, în anul 2015. Imediat după alegerile din anul 2014, a fost sunată și întrebată dacă poate să-i facă o rochie Primei Doamne. Carmen Iohannis a purtat rochia făcută de Eli Lăslean la evenimentul pentru ziua Principesei Margareta, iar de atunci designerul a rămas cea care se ocupă tot timpul de ținutele soției lui Klaus Iohannis.

“Rochiile mele erau atât de elaborate, de clasă, spunea lumea. Doream ca ținutele mele sa fie pe cele mai înalte podiumuri. (…) Mă gândeam cum să fac. Și o prietenă îmi spune să îi scriu. Așteptam să-mi fac curaj. După alegeri, la puțin timp am primit un telefon și am fost întrebată dacă aș putea să fac o rochie Primei Doamne. La evenimentul pentru ziua Principesei Margareta, în ziua de Buna Vestire. Toată această poveste frumoasă a început, de Buna Vestire, în 2015. A fost fantastic. M-a sunat o cunoștință comună, apoi Prima Doamnă”, a spus Eli Lăslean, la Ego Life, emisiunea prezentată de Dana Săvuică.

Ce părere are Eli Lăslean despre Prima Doamnă a României

Eli Lăslean, designerul care se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis, susține că este o persoană prietenoasă. Atunci când Prima Doamnă își dorește o ținută deosebită, Eli Lăslean are grijă să îi facă mai multe variante pentru ca ea să aibă de unde să aleagă. Designerul vestimentar a povestit cum decurge colaborarea cu soția președintelui.

“E o persoană prietenoasă, un suflet frumos. I-am făcut atunci 5 variante. Când vine cineva cu ceva deosebit, fac mai multe variante”, a mai povestit Eli Lăslean la Ego Life.

„Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva”

Eli Lăslean mărturisește că ori de câte ori Prima Doamnă a României trebuie să meargă undeva discută pentru a vedea ce ținută este potrivită pentru evenimentul respectiv.

„Nu. La noi nu avem instituția Primei Doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron, ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice, pe care noi le-am făcut”, a mai spus Eli.

5.6 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.