Cum a răzbunat-o Regina Elisabeta pe Prințesa Diana, la nunta lui Charles cu Camilla. Mesajul subtil

Regina Elisabeta nu a uitat ce a făcut Camilla la nunta lui Charles cu Diana
Cum a răzbunat-o Regina Elisabeta pe Prințesa Diana, la nunta lui Charles cu Camilla. Mesajul subtil

În mediul online a apărut o teorie potrivit căreia regina Elisabeta a II-a s-a răzbunat pe Camilla Paker, la nunta acesteia cu regele Charles, pentru ceea ce i-a făcut prințesei Diana în timpul căsătoriei cu fiul ei.

Cum a răzbunat-o Regina Elisabeta pe Prințesa Diana, la nunta lui Charles cu Camilla

Monarhul ar fi purtat o ținută albă în ziua ceremoniei de nuntă pentru a-i aminti cât de prost s-a purtat cu Lady Di. Unii fani regali au remarcat că regina Elisabeta a fost singura care s-a îmbrăcat în alb în ziua nunții Camilei Parker cu regele Charles al III-lea, în 2005. Mireasa a purtat o rochie argintie și o coafură asortată, în timp ce monarhul a purtat costumul său tipic în stil Chanel, de culoare albă.

Mesajul ascuns din spatele rochiei albe a reginei Elisabeta a II-a

Cum a răzbunat-o Regina Elisabeta pe Prințesa Diana? Se crede că regina a vrut să se răzbune pe Camilla după ce aceasta a fost îmbrăcată în alb la nunta lui Lady Di cu regele Charles al III-lea, pe 29 iulie 1981, la Catedrala St Paul.

Povestea de dragoste dintre Charles al III-lea și Camilla a început cu mult înainte ca regele să o cunoască pe Lady Di, iar unii experți regali au confirmat chiar că însăși Camilla i-a dat lui Charles aprobarea de a se căsători cu Diana.

Prințesa Diana, alături de Prințul Charles
Prințesa Diana, alături de Prințul Charles

Camilla a purtat alb și la nunta Prințesei Diana

Camilla a fost întotdeauna conștientă de durerea, tachinările și sentimentele Prințesei Diana în legătură cu aventura ei cu Regele Charles, așa că purtarea albului la nunta iubitului ei a fost poate un gest grijuliu sau un indiciu pentru miri. Așadar, regina Elisabeta ar fi vrut să o pună pe soția fiului ei la locul ei, făcând același lucru pe care i l-a făcut lui Lady Di, scrie panoramaweb.com.

Totuși, aceasta este doar o teorie, pentru că ceea ce este cert este că regina Elisabeta și-a dat voie să o cunoască mai bine pe Camilla și să descopere că ar fi ideală pentru rolul de regină consoartă, deoarece a pledat în fața parlamentului pentru ca nora ei să primească acest titlu.

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. A fost înmormântată pe 19 septembrie. Ea a fost monarhul cu cea mai lungă domnie, de 70 de ani. În luna iunie a acestui an a avut loc Jubileul de Platină al ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *