Cum a răzbunat-o Regina Elisabeta pe Prințesa Diana, la nunta lui Charles cu Camilla. Mesajul subtil

Regina Elisabeta nu a uitat ce a făcut Camilla la nunta lui Charles cu Diana
Cum a răzbunat-o Regina Elisabeta pe Prințesa Diana, la nunta lui Charles cu Camilla. Mesajul subtil

În mediul online a apărut o teorie potrivit căreia regina Elisabeta a II-a s-a răzbunat pe Camilla Paker, la nunta acesteia cu regele Charles, pentru ceea ce i-a făcut prințesei Diana în timpul căsătoriei cu fiul ei.

Cum a răzbunat-o Regina Elisabeta pe Prințesa Diana, la nunta lui Charles cu Camilla

Monarhul ar fi purtat o ținută albă în ziua ceremoniei de nuntă pentru a-i aminti cât de prost s-a purtat cu Lady Di. Unii fani regali au remarcat că regina Elisabeta a fost singura care s-a îmbrăcat în alb în ziua nunții Camilei Parker cu regele Charles al III-lea, în 2005. Mireasa a purtat o rochie argintie și o coafură asortată, în timp ce monarhul a purtat costumul său tipic în stil Chanel, de culoare albă.

Mesajul ascuns din spatele rochiei albe a reginei Elisabeta a II-a

Cum a răzbunat-o Regina Elisabeta pe Prințesa Diana? Se crede că regina a vrut să se răzbune pe Camilla după ce aceasta a fost îmbrăcată în alb la nunta lui Lady Di cu regele Charles al III-lea, pe 29 iulie 1981, la Catedrala St Paul.

Povestea de dragoste dintre Charles al III-lea și Camilla a început cu mult înainte ca regele să o cunoască pe Lady Di, iar unii experți regali au confirmat chiar că însăși Camilla i-a dat lui Charles aprobarea de a se căsători cu Diana.

Prințesa Diana, alături de Prințul Charles
Prințesa Diana, alături de Prințul Charles

Camilla a purtat alb și la nunta Prințesei Diana

Camilla a fost întotdeauna conștientă de durerea, tachinările și sentimentele Prințesei Diana în legătură cu aventura ei cu Regele Charles, așa că purtarea albului la nunta iubitului ei a fost poate un gest grijuliu sau un indiciu pentru miri. Așadar, regina Elisabeta ar fi vrut să o pună pe soția fiului ei la locul ei, făcând același lucru pe care i l-a făcut lui Lady Di, scrie panoramaweb.com.

Totuși, aceasta este doar o teorie, pentru că ceea ce este cert este că regina Elisabeta și-a dat voie să o cunoască mai bine pe Camilla și să descopere că ar fi ideală pentru rolul de regină consoartă, deoarece a pledat în fața parlamentului pentru ca nora ei să primească acest titlu.

Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. A fost înmormântată pe 19 septembrie. Ea a fost monarhul cu cea mai lungă domnie, de 70 de ani. În luna iunie a acestui an a avut loc Jubileul de Platină al ei.

9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.