Cum a reușit Gina Pistol să slăbească spectaculos în timp-record. Soluția găsită de iubita lui Smiley: „Văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar”

Gina Pistol își dorește să revină la silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată
Cum a reușit Gina Pistol să slăbească spectaculos în timp-record. Soluția găsită de iubita lui Smiley: Văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar

Gina Pistol a găsit soluția pentru a reveni la silueta pe care o avea înainte de sarcină. Cunoscuta prezentatoare TV mărturisește că ajunsese la greutatea de 80 de kilograme înainte să nască. Acum își dorește să aibă din nou forma fizică de înainte.

Gina Pistol: “Până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar”

Gina Pistol a declarat că nu a reușit să ajungă la sală pentru a face sport, motiv pentru care a căutat o altă soluție pentru a slăbi. Vedeta mărturisește că a avut un șoc atunci când a văzut că avea 80 de kilograme atunci când era însărcinată.

”Am tot încercat să îmi găsesc o portiță pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână și să fac acest lucru pentru mine. Îmi doresc să îmi reintru în formă și nu e chiar atât de ușor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puțin șocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit Gina Pistol.

Gina Pistol, despre problemele apărute în urma sarcinii: “Am probleme cu retenția de apă”

Gina Pistol dezvăluie că nu mai are tonus muscular, are probleme cu retenția de apă, dar și cu celulita. Din aceste motive îi este mai greu să revină la silueta de dinaintea sarcinii, mai ales că nu mai are același timp la dispoziție doar pentru ea.

”Nu mai am tonus muscular, am probleme cu retenția de apă, cu celulita. Ce să zic, ca orice femeie care a trecut printr-o sarcină, cred că toate am trecut prin asta și este foarte greu să intri în formă când ai un copil mic și nu foarte mult timp pentru tine la dispoziție”, a mai spus Gina.

Ce spune medicul care o ajută pe Gina Pistol

Potrivit medicului care o ajută pe Gina Pistol să revină la silueta de vis, a fost conceput un plan de tratament și remodelare corporală special pentru ea. Potrivit specialistului, este o foarte bună variantă de a obține rezultate într-un timp mai scurt.

”Am conceput un plan complex de tratament de remodelare corporală, cu aparatele de remodelare corporală Eximia și Emerald, cele mai avansate lasere disponibile la nivel mondial, non-invazive și fără efecte secundare. Aceasta este o variantă foarte bună pentru a obține rezultate într-un timp scurt. Este o soluție care ajută la scăderea în circumferință cu 9 până la 15 centimetri, dar și la reducerea aspectului celulitei. Nu este recomandat în timpul alăptării, dar în rest nu sunt restricții sau contraindicații. Aș putea recomanda, în plus, asocierea cu drenaj limfatic și consumul lichidelor pe parcursul zilei”, a declarat dr. Anita Barcan, medic specialist în dermatologie.

Cum a reușit Gina Pistol să slăbească spectaculos
Cum a reușit Gina Pistol să slăbească spectaculos
5.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.