Cum arată astăzi blocul în care a copilărit Inna. Câți bani costă un apartament în clădirea din Neptun și ce spun vecinii despre artistă: ”Nu vorbea cu nimeni!” Foto EXCLUSIV

Inna își vizitează adesea tatăl, care încă locuiește aici, în apartamentul familiei cu trei camere

Inna, solista care cântă în toate colțurile lumii, locuiește într-o casă de sute de mii de euro, din Capitală, alături de mama ei, Maria. Dar, nu a trăit dintotdeauna în lux. Reporterii Ego.ro vă prezintă câteva imagini din cartierul de blocuri, construite în stil comunist, din Neptun, în care Inna și-a petrecut copilăria și adolescența. Tatăl vedetei, Giorgic Apostoleanu, încă stă aici. Nu s-a putut desprinde de aceste locuri. Iar Inna nu l-a dat uitării. Vecinii îi văd adesea mașina de lux parcată în fața scării.

Inna locuiește cu mama ei la București într-o vilă de sute de mii de euro

Inna sau Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele solistei din buletin, a vorbit adesea despre mama ei, Maria, cu care seamănă leit, din punct de vedere fizic, și alături de care călătorește, adesea, în străinătate.

Maria Apostoleanu a crezut în talentul Innei, însoțind-o, în adolescență, la cursurile de canto, în Mangalia.

După ce a cunoscut celebritatea, Inna și-a permis să-și cumpere o casă semeață, de sute de mii de euro, în București, unde a invitat-o și pe mama ei, ca să se bucure de tot confortul. În schimb, tatăl cântăreței, Georgic Apostoleanu, și-a manifestat dorința de a rămâne în modestul apartament al familiei, cu trei camere, din Neptun, de care îl leagă atâtea amintiri.

Cartierul de blocuri se află situat la periferia stațiunii Neptun, la marginea pădurii Comorova. Este o zonă liniștită, curată, cu oameni care-și văd de ale lor. Este cartierul copilăriei solistei Inna, acum vedetă de talie internațională.

Cât costă un apartament pe strada unde a copilărit Inna

Cât costă în aceste blocuri un apartament cu trei camere?

”Aici, în această zonă, un apartament costă în jur de 50.000 de euro. Poate, chiar mai mult, dacă are multe îmbunătățiri. Unii au vândut și cu 60-70.000 de euro, dar nu cu mai mult”, ne-a declarat o doamnă din bloc în exclusivitate pentru Ego.ro.

Cum arată astăzi blocul în care a copilărit Inna
Acesta este blocul în care încă mai locuiește tatăl Innei

Inna nu și-a uitat tatăl. Îl vizitează, adesea, la Neptun

Oamenii locului și-au amintit de Inna, pe atunci o puștoaică timidă, cu visuri mărețe. Nu ieșea des la joacă, alături de copii. Se ținea de școală, muncea și lua cursuri de canto, în Mangalia, la câțiva kilometri de Neptun. Iată ce am aflat de la o altă doamnă care locuiește pe această stradă:

”Tatăl Innei a rămas în acest apartament al familiei, cu 3 camere. Se spune că Inna nu vine să îl viziteze. Dar, nu este adevărat, vine destul de des, mai ales vara, îi văd mașina parcată în fața blocului”.

”Inna era destul de timidă, îți dădea senzația de aroganță”

Cât o privește pe solista de care a auzit o lume întreagă, reporterii Ego.ro au aflat că Inna era o puștoaică excesiv de timidă:

”Era un copil retras, nu saluta pe nimeni, nici măcar pe vecini. Pe atunci era destul de timidă, îți dădea senzația de aroganță. Muncea de mică, vindea la tarabă lucruri de plajă. Era cuminte, nu a făcut probleme în bloc. Mama ei o ducea la Mangalia, la cursuri de canto, a crezut în talentul ei muzical”, ne-a mai declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, aceeași vecină cu tatăl Innei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *