Cum arată fiica lui Jennifer Lopez la 15 ani. Emme refuză să fie feminină, imaginile spun totul FOTO

Adolescenta are un stil diferit de al mamei sale

Scris de: Daoud Andra

11 Dec. 2023

Jennifer Lopez nu este doar o artistă împlinită, ci și o mamă extrem de mândră. Cei doi copii gemeni ai săi sunt acum adolescenți în toată regula, iar fiica sa, Emme, îi calcă pe urme cântăreței. Cu toate că mama sa este un exemplu de eleganță și feminitate, adolescenta refuză să abordeze același stil. Cum a fost surprinsă fiica lui Jennifer Lopez, alături de cântăreață.

Fiica lui Jennifer Lopez are un stil diferit de al mamei sale

Jennifer Lopez este mama a doi copii gemeni, care de curând au devenit adolescenți. Emme și Max, copiii pe care artista îi are alături de Marc Anthony, au rămas în grija mamei lor după ce aceasta a divorțat de tatăl lor. J. Lo profită de fiecare ocazie pentru a se lăuda cu fiica și fiul ei pe internet, cu atât mai mult cu cât cei doi copii au moștenit talentul de la mama lor.

Emme, fiica artistei, este dovada vie că așchia nu sare departe de trunchi. Adolescenta cochetează cu muzica, iar de curând a avut un recital la Los Angeles Theater Center. Emme a fost surprinsă în fotografii alături de mama sa, celebra J. Lo. În timp ce vedeta a fost foarte atentă atât la ținuta aleasă, cât și la machiaj și coafură, fiica ei a adoptat un look extrem de relaxat. Adolescenta a purtat un outfit cu pantaloni și hanorac bej, oversized, și a apărut după recital cu câteva buchete de flori în brațe.

Citește și: Jennifer Lopez, fermecătoare într-o rochie transparentă la 54 de ani. Ținuta îndrăzneață i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Cum arată fiica lui Jennifer Lopez la 15 ani. Emme refuză să fie feminină, imaginile spun totul
Emme, fiica lui Jennifer Lopez

Artista și-a prezentat fiica folosind un pronume de genul neutru

Vedeta și fiica ei au cântat de câteva ori împreună până în prezent, pe unele dintre cele mai mari scene. Anul trecut, J. Lo și-a prezentat fiica folosind un pronume de genul neutru, în momentul în care a invitat-o alături de ea pe scenă. ”M-a costat ceva să cânte cu mine. Dar merită fiecare bănuț, pentru că Emme este persoana mea preferată cu care să cânt în duet”, a transmis artista atunci.

Citește și: Cum se înțelege Jennifer Lopez cu Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck. Rar se întâmplă asta

Jennifer Lopez a folosit, vorbind despre fiica ei, pronumele ”they” și a stârnit atunci un val de reacții în spațiul public. Această sintagmă este folosită de către persoanele non-binare, adică acelea care nu se consideră exclusiv feminine sau masculine.

Emme și Max, gemenii artistei, locuiesc alături de mama lor și de soțul acesteia, Ben Afleck. Adolescenții se înțeleg foarte bine cu actorul, dar și cu cei trei copii pe care starul american îi are din căsătoria cu Jennifer Garner.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
4.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *