Cum arată Ileana Lazariuc, în costum de baie, la 40 de ani. Fosta noră a lui Ion Țiriac atrage toate privirile

Ileana Lazariuc, vacanță de vis! Imagini cu fosta noră a lui Ion Țiriac
Cum arată Ileana Lazariuc, în costum de baie, la 40 de ani. Fosta noră a lui Ion Țiriac atrage toate privirile

Ileana Lazariuc, o prezență foarte discretă în general, a făcut publice recent imagini cu ea în costum de baie. Vedeta în vârstă de 40 de ani atrage toate privirile cu frumusețea și silueta sa de invidiat.

Cum arată Ileana Lazariuc, în costum de baie, la 40 de ani

Ileana Lazariuc a moștenit trăsăturile mamei sale, Anastasia, și are o frumusețe ieșită din comun. Această trăsături este predominantă în familia lor, dat fiind faptul că și nepoatele Ilenei, Nasti și Bea, atrag privirile tuturor oriunde merg. Cele trei au fost împreună într-o vacanță de vis.

Acolo, Ileana Lazariuc s-a fotografiat într-un costum de baie albastru, care i-a scos în evidență silueta. Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că se relaxează la soare, în vacanță.

Când a devenit cunoscută Ileana Lazariuc

Ileana Lazariuc a devenit cunoscută la începutul anilor 90, atunci când făcea parte din trupa Trinity alături de Lili Sandu. Ulterior ea și fiul lui Ion Țiriac s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și au făcut doi copii. După câțiva ani cei doi au decis să divorțeze. Totul s-a întâmplat pe cale amiabilă, fără scandal. Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas buni prieteni.

Ileana Lazariuc, în costum de baie
Ileana Lazariuc, în costum de baie

O bună perioadă, divorțul dintre băiatul lui Ion Țiriac și Ileana Lazariuc a fost ținut secret. Despre separarea lor s-a aflat abia după doi ani. Cei doi au împreună doi băieți: Alexandru, născut la Paris în 2008, și pe Nicholas, născut în 2009. Băiatul cel mare este pasionat de tenis, iar cel mic de pian. Ulterior, după ce Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat, el și-a refăcut viața cu celebra tenismenă Sorana Cîrstea.

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați”, este mesajul transmis de Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc după ce s-a aflat că au divorțat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
6.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *