Cum arată nepotul Mădălinei Manole. Seamănă izbitor de mult cu regretata artistă

Mihai avea numai 12 ani atunci când Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor
Cum arată nepotul Mădălinei Manole. Seamănă izbitor de mult cu regretata artistă

Familia Mădălinei Manole s-a luptat ani la rând să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretata artistă. Mihai, nepotul cântăreței, era doar un copil atunci când a avut loc tragedia. Acum are 24 de ani, iar oamenii observă mereu cât de mult seamănă cu Mădălina Manole.

Cum arată nepotul Mădălinei Manole: „Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia”

S-au împlinit 12 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață, chiar în ziua în care era aniversarea ei. Autoritățile au stabilit că regretata artistă și-a pus capăt zilelor. De asemenea, a lăsat și un bilet de adio.

În prezent, singurul care a mai rămas să încerce să afle ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole este fratele ei, Marian, dar și fiul lui – nepotul regretatei artiste, Mihai. Recent, Mihai a împlinit vârsta de 24 de ani, motiv pentru care tatăl său a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii. Oamenii au observat rapid cât de bine seamănă cu Mădălina Manole.

”Mihai -Ovidiu Manole! Nepotul Mădălinei, băiatul meu! Azi, la 24 ani! Avea 12 ani când s-a întâmplat tragedia și am încercat pe cât se poate să-l feresc de această dramă a familiei mele! A fost sprijinul bunicilor lui în ultimii lor ani de viață, este mândria noastră, la fel ca oricare copil din lumea asta care este mândria familiei lui! La mulți ani fericiți, Leule. Dumnezeu să te protejeze, să ai parte de tot binele din lume! Tușa Mono este mândră de tine!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

Mihai, nepotul Mădălinei Manole
Mihai, nepotul Mădălinei Manole

Mădălina Manole, scrisoare de adio: “Nu mă judecați”

Părinții  Mădălinei Manole nu au vrut să recunoască faptul că scrisoarea aparține Mădălinei Manole. Soțul său, Petru Mircea, a declarat că ea a scris-o. De asemenea, originalul acesteia se afla atunci la Parchetul de pe lângă Judecătoria București alături de alte scrisori redactate de Mădălina Manole. Mădălina Manole a mărturisit în scrisoarea de adio multe rânduri despre cum se simțea, dar și cuvinte de mulțumire pentru toți cei din jurul său. Regretata artistă a transmis că în ciuda tuturor lucrurilor bune din viața sa, gândurile sale era spre a încheia socotelile cu viața.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat asta, mereu. Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața!”, este o parte din scrisoarea de adio a Mădălinei Manole.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *