Cum arată noul iubit al Ramonei Olaru. Primele imagini cu bărbatul, surprins alături de asistenta de la Neatza

Totul la scurt timp după ce s-a aflat că fostul iubit și-a refăcut viața sentimentală

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio. Au avut o poveste de dragosate scurtă și cu destule năbădăi, ba chiar și o cerere în căsătorie, dar iată că lucrurile au luat cu totul altă direcție. Se pare că motociclistul este deja istorie pentru asistenta de la Neatza, căci a fost surprinsă de fotoreporterii Playtech alături de un nou bărbat.

Cine este noul iubit al Ramonei Olaru

După o relație de aproape un an și Cătălin Cazacu și câteva despărțiri și împăcări, Ramona Olaru a decis că e vremea să treacă mai departe. Deja, în perioada recentă, Ramona a lăsat de înțeles pe rețelele de socializare că are pe altcineva: buchete de flori, plimbare în Budapesta, cine romantice, plimbări la ceas de seară.

Fotoreporterii Playtech au surprins-o în compania unui bărbat care se pare că ar fi tocmai noul ei partener. Au fost văzuți la ceas de seară într-un supermarket din zona Pipera, acolo unde căutau ceva anume. El nu dorea să fie foarte văzut și recunoscut, motiv pentru care își ținea șapca cât mai pe față. Au plecat de acolo cu autoturismul Ramonei către un complex de locuințe cu parcare subterană.

Citește și – Cum a reacționat Cătălin Cazacu când a fost întrebat de iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Gestul total neașteptat VIDEO EXCLUSIV

Ce spunea Ramona Olaru despre gelozia lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru a spus pentru ego.ro că partenerul său îi arată doar ei că este gelos, însă cu măsură. Vedeta preferă să îi dezvăluie mesajele primite pe social media de la internauți, recunoscând că și Cătălin Cazacu are parte de numeroase fane:

“E gelos, dar vouă nu vă arată, îmi arată doar mie. E gelos, e gelos cât trebuie până la urmă pentru că mă iubește. E bine. Îmi dovedește că mă iubește. De multe ori i le arăt eu. (n.r mesajele) Sunt multe mesaje pe care le primesc cu părțile intime ale bărbaților, poze și filmulețe. I le arăt și lui. Îi arăt în fiecare zi: “Uite ce am mai primit! Îți place? Ți se pare OK?”. Glumesc. Dar primesc. Și el primește, nu e cel mai nașpa bărbat, e mișto.”

Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Nici el nu a așteptat prea mult după despărțirea de Ramona

Noua parteneră a lui Cătălin Cazacu lucrează tot la Antena 1, se numește Elisa Roman și este reporter. Potrivit apropiaților, cei doi ar fi împreună de o lună, iar frumoasa blondă s-ar fi mutat deja în apartamentul lui. Nu s-au afișat până acum împreună, însă au existat indicii care i-au dat de gol că formează un cuplu.  Elisa a postat o fotografie misterioasă în care ține de mână un bărbat. Tatuajele de pe braț i-au făcut pe mulți să își dea seama că este vorba despre Cătălin Cazacu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *