Cum arăta Oana Roman, la 20 de ani. Vedeta apare alături de tatăl ei într-o imagine de colecție

Oana Roman era studentă atunci

Scris de: Daoud Andra

01 Apr. 2023

Cum arăta Oana Roman, la 20 de ani. Vedeta apare alături de tatăl ei într-o imagine de colecție

Oana Roman are o relație specială cu ambii ei părinți, chiar dacă aceștia sunt despărțiți de mulți ani. O perioadă, vedeta și tatăl ei nu și-au vorbit, dar în urmă cu ceva timp au reluat legătura, iar acum sunt foarte apropiați. Oana a postat recent o fotografie făcută în urmă cu mai bine de 20 de ani, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale au fost surprinși să vadă cum arăta atunci.

Imagine de colecție cu Oana Roman, la 20 de ani

Oana, fiica cea mică a lui Petre Roman, are o relație apropiată în prezent cu tatăl său, în ciuda tensiunilor care au apărut între ei, la un moment dat. Vedeta profită de fiecare întâlnire cu părintele său, cu atât mai mult cu cât acestea sunt din ce în ce mai rare, având în vedere că Petre Roman locuiește mai mult în Elveția.

Citește și: De ce nu mai este loc de împăcare între Catinca Roman și Oana. Ce s-a întâmplat de fapt între ele: „Urăsc asta”

Atunci când nu este în țară, Oana și părintele său vorbesc la telefon și vedeta nu se sfiește să recunoască public că îi simte lipsa. Recent, Oana a scos din arhiva personală o fotografie realizată în urmă cu aproximativ 25 de ani. Petre Roman se afla în plină ascensiune politică la vremea respectivă, în timp ce Oana avea 20 de ani.

Cei care au văzut fotografia au recunoscut-o cu greu pe vedetă, deoarece arăta complet diferit față de acum. Brunetă și cu părul scurt – așa se prezenta Oana Roman la 20 de ani, în studenție.

Citește și: Se împacă Oana cu Marius Elisei? Vedeta face declarații surprinzătoare, după ce și-au aruncat vorbe grele

Cum arăta Oana Roman, la 20 de ani. Vedeta apare alături de tatăl ei într-o imagine de colecție
Fotografia postată de Oana pe rețelele de socializare

Ce spune Oana despre relația cu tatăl ei

Legătura dintre Oana și Petre Roman s-a răcit în momentul în care fostul premier a divorțat de Mioara Roman. Oana a fost de partea mamei ei și o perioadă nu a vorbit cu Petre Roman, care își întemeiase o altă familie. Ulterior, vedeta a reluat legătura cu părintele său, iar acum au o relație cu totul specială. Mai mult, fiica vedetei, Isabela, este fascinată de bunicul ei, care petrece timp cu ea de fiecare dată când se află în țară.

Citește și: Cum au fost surprinși Oana și Marius Elisei, după despărțirea cu scandal. Nu se mai aștepta nimeni, ipostaza surprinzătoare

Oana Roman nu s-a ferit să recunoască faptul că are un regret în ceea ce privește relația tată-fiică și anume că nu reușește să se întâlnească mai des cu părintele său. Cu toate acestea, țin legătura permanent la telefon, iar Oana are grijă să îl informeze cu privire la starea de sănătate a fostei soții, Mioara.

„Dacă există un regret este că nu reușesc să mă văd destul de des cu tata. Ce a fost nu mai contează. Are foarte multe activități, nu renunță la muntele lui orice ar fi. Vorbim, dar ne vedem mult prea rar. Și dacă ar fi să am un regret, ăsta e, că ne vedem foarte rar. Îmi e foarte dor de el, știu că și lui îi e dor de mine și trebuie să ne facem un program cumva să reușim măcar la două săptămâni să ne vedem.”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii La Măruță, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *