Cum arăta Vica Blochina, când era dansatoare la Melody. Imagini nemaivăzute cu fosta concurentă de la Survivor

Vica Blochina a devenit cunoscută datorită relației pe care a avut-o cu Victor Pițurcă, însă puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta în tinerețe. Cei doi s-au cunoscut la barul Melody din Capitală, acolo unde Vica era dansatoare.

Cum arăta Vica Blochina, când era dansatoare la Melody

Vica Blochina, originară din Lituania, este stabilită în România de aproximativ 25 de ani. Timp de 16 ani, ea a fost amanta lui Victor Pițurcă, cel căruia i-a dăruit și un băiat.

Vica a lucrat ca balerină în Clubul Melody din Capitală, alături de o trupă de balet din țara ei natală. Localul era un fel de Moulin Rouge din Paris, un club de noapte de la subsolul cinematografului Patria unde adesea își petreceau serile oameni importanți din România.

Aici l-a cunoscut și pe fostul selecționer al României. Pe atunci, vedeta avea 20 de ani, iar Pițurcă 39.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a dezvăluit Vica la „Fiță cu Adiță.”

Cum arăta Vica Blochina, când era dansatoare la Melody
Cum arăta Vica Blochina, când era dansatoare la Melody

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el”

Victor Pițurcă a fost fermecat pe loc de frumusețea celei care avea să îi devină amantă. Cei doi s-au iubit în taină timp de 16 ani, iar în 2012, vedeta a câștigat procesul de paternitate intentat fostului fotbalist pentru recunoașterea fiului lor, Edan, născut în 2007.

Vica a recunoscut de-a lungul timpului că Victor Pițurcă a fost iubirea vieții sale, motiv pentru care a și acceptat să îi fie amantă atâția ani.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, declara Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

În 2008, fotbalistul columbian Juan Carlos Toja a fost transferat la Steaua și a pus ochii pe Vica Blochina, însă fosta balerină nu a renunțat la Victor Pițurcă, potrivit Cancan.

Citește și: „Câți bani a câștigat Vica Blochina, în urma participării la Survivor România 2023. A petrecut 4 săptămâni în competiție

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *