Cum să ghicești în cafea. Semnificația simbolurilor care apar în zaț

Cum trebuie interpretate semnele care apar în zațul de cafea
Cum să ghicești în cafea. Semnificația simbolurilor care apar în zaț

Ghicitul în cafea a fost considerat de zeci de ani o cunoaștere a viitorului. Reprezintă o tehnică la care oamenii apelau des în trecut, însă pentru a face asta e nevoie să știi semnificația simbolurilor care apar în zaț.

Cum să ghicești în cafea. Ce reprezintă această metodă, de fapt

Ghicitul în cafea a fost, pe lângă o metodă de cunoaștere a viitorului, o metodă de relaxare și de divertisment. Potrivit specialiștilor, nu merită să investești bani pentru a avea abilități pentru ghicitul în cafea. Trebuie doar să știi semnificația formelor care apar în zațul de cafea.

Potrivit romaniatv.net, în timp ce bei cafeaua gândește-te la ceea ce vrei să afli. Dacă nu este băutor de cafea, dar totuși vrei să știi ce-ți rezervă viitorul, ia totuși o gură din ceașcă. După ce ai terminat cafeaua, pune-o întoarsă pe o farfurie, apoi rotește-o de trei ori în sensul acelor de ceas, apoi las-o să se usuce timp de 4-5 minute.

Cum să ghicești în cafea. Semnificația simbolurilor care apar în zaț

Primul lucru la care trebuie să fii atent este dacă cumva ceașca s-a lipit de farfurie, acest lucru înseamnă că ești îndrăgostit sau că cineva are sentimente pentru tine. Privește apoi dacă există vreun spațiu mare pe interiorul ceștii care a rămas curat, deoarece asta înseamnă că în curând vei pleca într-o călătorie. Este vorba ori de o călătorie la propriu, undeva în lume, ori de evoluția ta spirituală din următoarea perioadă.

Iată semnificația formelor care apar pe zațul de cafea:

  • Animalele înseamnă oameni.
  • Păsările înseamnă că vei primi în curând un mesaj.
  • Dacă apare un dragon înseamnă o persoană apropiată cu care ești, probabil, în conflict.
  • Dacă apare o cifră poate reprezenta o perioadă de timp sau atingerea unui obiectiv în atâtea săptămâni.
  • Literele sunt inițiale ale numelui sau ale prenumelui.
  • Liniile verticale care apar pe pereții ceștii înseamnă aspirații. O linie de cafea care se întinde până la marginea ceștii înseamnă un viitor strălucit.
  • Formele geometrice reprezintă schimbare. Formele dreptunghiulare și pătrate reprezintă confort și liniște. Cele rotunde indică succesul.
  • O grupare de punct înseamnă că viitorul tău financiar este unul luminos.
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.